Βίενερ Βικτόρια – Παναθηναϊκός 0-4: Άνετη νίκη στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023 23:17 Βίενερ Βικτόρια – Παναθηναϊκός 0-4: Άνετη νίκη στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 4-0 της Βιενέρ Βικτόρια, στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας της ομάδας επί αυστριακού εδάφους. Πρώτο ανεπίσημο γκολ ο Γερεμέγεφ – Επιστροφή Αϊτόρ και Ζέκα στα “πράσινα”.

Λίγες ώρες μετά την άφιξή τους στο Μπαντ Έρλαχ οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πραγματοποίησαν την πρώτη προπόνησή τους επί αυστριακού εδάφους, το πρωί της Δευτέρας (26.06) και το απόγευμα ακολούθησε το πρώτο φιλικό -προπονητικού χαρακτήρα- με την τοπική Βίενερ Βικτόρια (Γ΄ Κατηγορίας), την οποία και νίκησαν με το άνετο 4-0.

Θυμίζουμε ότι οι “πράσινοι” θα δώσουν άλλα τρία φιλικά παιχνίδια στην Αυστρία. Στις 4 Ιουλίου με την Πετρολούλ Πλοέστι, στις 5 με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και στις 9 Ιουλίου με την ΑΕΚ Λάρνακας. Στις 14 Ιουλίου θα αναμετρηθεί με τη Χάποελ Μπερ Σεβά στο “Απόστολος Νικολαΐδης”.

Το αυτογκόλ του Κνασμιούλερ στο 12’, το ωραίο πλασέ του Γερεμέγεφ στο 24’ και τα γκολ των Καλοσκάμη (64’) και Μπιλάμ (70’) «σφράγισαν» το τελικό αποτέλεσμα, σε ένα φιλικό που «επέστρεψαν» ο Αϊτόρ και ο Ζέκα και χρησίμευσε περισσότερο ως τεστ «ενεργοποίησης» των παικτών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει των επόμενων, πολύ πιο δυνατών αγώνων που θα δώσουν.

","width":136,"height":146}},"regionsAllowed":"GR"}

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΙΕΝΕΡ ΒΙΚΤΟΡΙΑ: Αρνμπέργκερ, Σάμανεκ, Γκρόζντιτς, Κνασμιούλνερ, Βέσελι, Σίετζ, Λόφλερ, Γιοβάνοβιτς, Γκουστάβο, Μπανγκάι, Γιαβολένκο.

Στο δεύτερο 35λεπτο αγωνίστηκαν οι Φρανκ, Χόμπλινγκ, Γκολοπέντα, Κοπρίβιτσα, Τσίτσεκ, Ρότερ, Βοζένιλεκ, Σράμελ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν (36’ Ξενόπουλος), Κώτσιρας (56’ Αϊτόρ), Σένκεφελντ (49’ Κάτρης), Σιδεράς, Χουάνκαρ (49’ Φικάι), Ρουμπέν (49’ Φρόκου), Τσόκαϊ (56’ Ζέκα), Παλάσιος (49’ Βαγιαννίδης), Μπερνάρ (49’ Καλοσκάμης), Μαντσίνι (49’ Καμπετσής), Γερεμέγεφ (49’ Μπιλάλ).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση