Ο πιτσιρικάς γιος του Φιλ Φόντεν απέκτησε 2 εκατ. followers μέσα σε λίγες ώρες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 11:25 Ο πιτσιρικάς γιος του Φιλ Φόντεν απέκτησε 2 εκατ. followers μέσα σε λίγες ώρες

Ο Φιλ Φόντεν της Μάντσεστερ Σίτι περνάει στιγμές χαλάρωσης στη Μύκονο, έχοντας μαζί του την οικογένειά του. Την ίδια στιγμή, ο τετράχρονος γιος του, Ρόνι, έχει καταφέρει να τραβήξει χιλιάδες… βλέμματα.

Ο γιος του Φιλ Φόντεν, Ρόνι, έκλεψε την παράσταση μετά την κατάκτηση του τρεμπλ από την Μάντσεστερ Σίτι, τόσο με την παρουσία του μέσα στο “Κεμάλ Ατατούρκ”, όσο και κατά την παρέλαση των “πολιτών”.

Ο τετράχρονος “αποθεώθηκε” από τους φίλους της Σίτι και ο παίκτης των πρωταθλητών Ευρώπης αποφάσισε να του δημιουργήσει λογαριασμό στο Instagram.

Ο πιτσιρικάς κατάφερε να κάνει κάτι σπάνιο, αφού μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες, απέκτησε πάνω από 2 εκατομμύρια followers!

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση