Η Λίβερπουλ μπαίνει «σφήνα» στη Ρεάλ για Εμπαπέ! Η τεράστια πρόταση που ετοιμάζει

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 12:08 Η Λίβερπουλ μπαίνει «σφήνα» στη Ρεάλ για Εμπαπέ! Η τεράστια πρόταση που ετοιμάζει

Η Λίβερπουλ εμφανίζεται διατεθειμένη να κάνει το “μπαμ” του καλοκαιριού. Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να φαντάζει το φαβορί, για την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά οι “ρεντς” δείχνουν έτοιμοι να κάνουν ένα γερό “μπάσιμο” για την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού.

Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να… τινάξει τη μπάνκα, για να κάνει δικό της τον Κιλιάν Εμπαπέ! Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τον Γάλλο σούπερ σταρ, μετά την απόφαση του να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του (λήγει το καλοκαίρι του 2024) και περιμένει την ιδανική πρόταση για την πώλησή του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να κάνει δικό της τον 24χρονο επιθετικό, από το περασμένο καλοκαίρι, με τον Γάλλο να έχει δείξει -αρκετές φορές- την προτίμησή του, για “μετακόμιση” στη Μαδρίτη.

Η Λίβερπουλ, όμως, ετοιμάζεται να μπει «σφήνα» και να διεκδικήσει τα δικαιώματα του. Ο γνωστός ατζέντης, Μάρκο Κιρντεμίρ, μίλησε στο ραδιόφωνο της «MARCA» και αποκάλυψε πως η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι διατεθειμένη να προσφέρει περισσότερα από 250 εκατ. ευρώ για να κάνει τη μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας της.

Στην Ισπανία πάντως υποστηρίζουν επίσης πως ο πρόεδρος της Παρί, Νάσερ Ελ Κελαϊφί, έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με τον πρόεδρο της «βασίλισσας» Φλορεντίνο Πέρεθ για την πώληση του Μπαπέ αντί 200 εκατ. ευρώ, συν άλλα 50 εκατ. ευρώ υπό μορφή μπόνους.

Το σίγουρο είναι πως αν τελικά παραχωρηθεί το επόμενο διάστημα ο Εμπαπέ, θα γίνει η πιο ακριβή μετεγγραφή όλων των εποχών ξεπερνώντας τα 222 εκατ. ευρώ που είχε δώσει η Παρί το 2018 για να κάνει δικό της τον Νεϊμάρ Τζούνιορ από την Μπαρτσελόνα (είχε καταβάλλει τότε το buy-out στο συμβόλαιό του).

Θυμίζουμε ότι η Παρί είχε αποκτήσει τον Εμπαπέ από τη Μονακό το 2018 αρχικά ως δανεικό κι ακολούθως καταβάλλοντας το 2019 ποσό των 180 εκατ. ευρώ. Σε αυτή την πενταετία ο Γάλλος άσος μετράει 212 γκολ και 98 ασίστ σε 260 επίσημα ματς με τη φανέλα της Παρί.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση