Τελεσίγραφο της Παρί Σεν Ζερμέν στον Κιλιάν Εμπαπέ: «Έχεις δέκα ημέρες για να ανανεώσεις ή να φύγεις»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 16:43 Τελεσίγραφο της Παρί Σεν Ζερμέν στον Κιλιάν Εμπαπέ: «Έχεις δέκα ημέρες για να ανανεώσεις ή να φύγεις»

Η Παρί Σεν Ζερμέν έδωσε προθεσμία δέκα ημερών στον Κιλιάν Εμπαπέ να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον γαλλικό σύλλογο, σε διαφορετική περίπτωση θα βγει στο «σφυρί».

Το συμβόλαιο του Εμπαπέ με την Παρί λήγει το καλοκαίρι του 2024, με τον 24χρονο παίκτη να επιθυμεί να μείνει στην Γαλλία για ένα ακόμη χρόνο και στη συνέχεια να βρει ένα καινούργιο σύλλογο, ως ελεύθερος.

Κάτι που δεν αρέσει σε καμία περίπτωση στους διοικούντες του συλλόγου, αφού σε μια τέτοια περίπτωση στα ταμεία του συλλόγου δεν θα μπουν χρήματα.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό η Παρί έχει δώσει προθεσμία δέκα ημερών στην πλευρά του Εμπαπέ, προκειμένου να αποφασίσει εάν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα τον θέσει προς πώληση και θα περιμένει προσφορές προκειμένου να τον δώσει σε κάποιο Ευρωπαϊκό σύλλογο.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση