«Το DNA απέδειξε την αθωότητα του Κλέιμαν» - Υπέγραψε στον ΠΑΣ Γιάννινα, «δεν διέπραξε κάποιο αδίκημα»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 21:22 «Το DNA απέδειξε την αθωότητα του Κλέιμαν» - Υπέγραψε στον ΠΑΣ Γιάννινα, «δεν διέπραξε κάποιο αδίκημα»

Περατώθηκε η δικογραφία που εκκρεμούσε κατά του τερματοφύλακα - «Περιμέναμε αποδείξεις για την αθωότητά του»

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του Μπόρις Κλέιμαν έφερε σήμερα (30/6) στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα «sport5.co.il», η οποία μετέδωσε πως αποσύρθηκαν όλες οι κατηγορίες εναντίον του 33χρονου πορτιέρε ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν από τον Βόλο όταν κατηγορήθηε για τον βιασμό της 17χρονης Βελγίδας μαθήτριας μέσα σε μπαρ στο Κολωνάκι.

Μετά την απολογία του, ο Μπόρις Κλέιμαν είχε αφεθεί ελεύθερος καταβάλλοντας 20.000 ευρώ ως εγγύηση, ενώ από την πρώτη στιγμή τόνιζε πως είναι αθώος. Η ιστοσελίδα ανέφερε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων ότι «η εξέταση DNA απέδειξε πέρα από κάθε αμφιβολία πως ο Κλέιμαν έλεγε την αλήθεια» και ότι «η υπόθεση έκλεισε και αποσύρθηκαν όλες οι κατηγορίες εναντίον του».

Παράλληλα ανέφερε πως ούτε από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού προέκυψε κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο για εκείνον, ενώ κλείνοντας υπογράμμισε πως ο διεθνής γκολκίπερ θα συνεχίσει στην Ελλάδα καθώς έχει ήδη υπογράψει στον ΠΑΣ Γιάννινα. Μάλιστα, από τον «Αγιαξ της Ηπείρου» επιβεβαίωσαν πως ο Ισραηλινός πορτιέρε θα συνεχίσει στην ομάδα τους, ενώ παράλληλα τόνισαν πως πριν τον αποκτήσουν διαπίστωσαν πως δεν είχε προβεί στις κατηγορίες που του προσάπτονταν και ότι ήταν αθώος.

«Ως αναμενόταν, περατώθηκε η δικογραφία που εκκρεμούσε κατά του τερματοφύλακα Μπόρις Κλέιμαν για σεξουαλική παρενόχληση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται και το επίσημο απαλλακτικό βούλευμα, ως δήλωσε και ο δικηγόρος του. Ο τερματοφύλακας βρίσκεται από σήμερα στα Γιάννενα και μετά από τις τελευταίες αυτές εξελίξεις αναμένεται να τεθεί άμεσα στη διάθεση του προπονητή της ομάδας και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα περίμενε ασφαλώς πρώτα να λάβει εγγυήσεις για την αθωότητα του τερματοφύλακα προτού προχωρήσει στη σύναψη συμβολαίου», ανέφεραν χαρακτηριστικά από τον «Αγιαξ της Ηπείρου» για το ζήτημα.

Και συνέχισαν: «Προς διασφάλιση της μάλιστα η ΠΑΕ, είχε προ ημερών θέσει τα στοιχεία της δικογραφίας υπόψη και του συνεργάτη δικηγόρου της ΠΑΕ, του Χάρη Λαζάνη, ο οποίος και ο ίδιος διαπίστωσε ότι πράγματι δεν υφίσταται κάποια απόδειξη που να ενοχοποιεί τον Κλέιμαν. Αντιθέτως, από το διαθέσιμο οπτικοακουστικό υλικό του μπαρ του Κολωνακίου όπου υποτίθεται τελέστηκαν τα αδικήματα, αλλά και τις εκθέσεις του αρμόδιου ιατροδικαστή αποδεικνύεται ότι ο Κλέιμαν δεν διέπραξε κανένα απολύτως αδίκημα».

Πηγή gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση