Λιονέλ Μέσι: Επική τοιχογραφία με τη μορφή του στο Σάντα Φε

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2023 22:38 Λιονέλ Μέσι: Επική τοιχογραφία με τη μορφή του στο Σάντα Φε

Ο Λιονέλ Μέσι μετέτρεψε την Αργεντινή σε παγκόσμια πρωταθλήτρια και πλέον είναι… δεύτερο θεός για τους συμπατριώτες του μετά τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Η λατρεία για τον Μέσι έχει “εκτοξευτεί” στην Αργεντινή και η μορφή του κοσμεί πλήθος κτιρίων σε όλη τη χώρα. Ο Αντρές Ιγκλέσιας αποφάσισε όμως να κάνει τη μεγαλύτερη τοιχογραφία προς τιμήν του και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Ο ίδιος ο καλλιτέχνης δήλωσε δε τα εξής: «Η τοιχογραφία θα έχει ύψος 75 μέτρα και πλάτος 40, εκεί που βρίσκεται το φαρδύτερο μέρος του κτιρίου. Με αυτές τις μετρήσεις ξεπερνά την τοιχογραφία του Ροσάριο που βρίσκεται κοντά στο μνημείο, η οποία έχει μήκος 69 μέτρα. Θα είναι στη λεωφόρο Αλέμ και στη διασταύρωση με την οδό Αλβεάρ του Σάντα Φε. Τελειώνω ήδη τη βάση και αυτό αντιπροσωπεύει το 50 τοις εκατό, το υπόλοιπο είναι να δώσω περισσότερη ευκρίνεια και ποιότητα στην εικόνα».

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση