O Oλυμπιακός επικράτησε 2-1 της Σλοβάτσκο στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 21:03 O Oλυμπιακός επικράτησε 2-1 της Σλοβάτσκο στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας

Ο Ολυμπιακός χάρη στα δυο γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί κέρδισε με 2-1 σκορ την Σλοβάτσκο, στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Γενικότερα ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του φιλικού, με το 4-2-3-1 να αποδίδει αρκετά καλά για τους παίκτες του Μαρτίνεθ.

Στο 30ο λεπτό ο Ελ Αραμπί έκανε το 1-0 έπειτα από όμορφη συνεργασία των Μπιέλ και Βρουσάι, με τον ίδιο παίκτη να σκοράρει και στο 45΄ έπειτα από όμορφη πάσα του Κώστα Φορτούνη.

Στην επανάληψη, ο Ολύμπιακός αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Σλοβάτσκο, αφού στο 48΄μείωσε με το γκολ του Κιμ σε 2-1.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Μαρτίνεθ θέλησε να δοκιμάσει τον Ντόι σε ρόλο εξαριού, με τον Μασούρα να παίζει ως σέντερ φορ, έχοντας και οι δυο τους θετικό πόσιμο στους ρόλους που τους δόθηκε. 

Η συνθέσεις των δυο ομάδων

Ολυμπιακός: Τζολάκης (46′ Πασχαλάκης), Ρέαμπτσιουκ (46′ Ραμόν), Ντόι, Μπα (65′ Μπαγκαλιάνης), Ροντινέι (46′ Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης (46′ Ρέτσος), Καρβάλιο (65′ Λιάτσος), Φορτούνης (65′ Πέπε), Μπιέλ (46′ Μασούρας), Βρουσάι (65′ Ζινερνάγκελ) και Ελ Αραμπί (65′ Μπουτούτσι)

Σλοβάτσκο: Χέκα, Κάντλετς, Χόφμαν, Τράβνικ, Πετρζέλα, Ντόσκι, Μιχάλικ, Κιμ, Χάβλικ, Ρέινμπερκ και Γιουρόσκα

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση