Πρωταθλητής Ελλάδας ο Μίλτος Τεντόγλου -«Πέταξε» στα 8,38 μ. και έπιασε το Ολυμπιακό όριο [βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Ιουλίου 2023 22:00 Πρωταθλητής Ελλάδας ο Μίλτος Τεντόγλου -«Πέταξε» στα 8,38 μ. και έπιασε το Ολυμπιακό όριο [βίντεο]

Σφράγισε τη θέση του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού ο Μίλτος Τεντόγλου μετά από έναν τρομερό αγώνα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στον Βόλο.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους, ξεκίνησε με 8.10μ., επίδοση που του έδινε ήδη τη νίκη, και συνέχισε με 8.23μ., ενώ η τρίτη του προσπάθεια ήταν άκυρη στα 8.26μ.

Στο τελευταίο άλμα του «πέταξε» στα 8.38μ. και αναδείχτηκε πρωταθλητής, βελτιώνοντας το φετινό του ρεκόρ και κλείνοντας παράλληλα μια θέση στο Παρίσι.

Τη 2η θέση πήρε Νίκος Σταματονικολός ο οποίος βελτίωσε και το ατομικό του ρεκόρ με άλμα στα 7.86μ., ενώ την 3η κατέλαβε ο Αλέξης Αργυρόπουλος με 7.64μ..

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση