Στέφανος Τσιτσιπάς: Κόντρα στον Κρίστοφερ Γιούμπανκς για μια θέση στα προημιτελικά του Wimbledon

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 12:40 Στέφανος Τσιτσιπάς: Κόντρα στον Κρίστοφερ Γιούμπανκς για μια θέση στα προημιτελικά του Wimbledon

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι έτοιμος να μπει… ξανά στα κορτ του Wimbledon και να διεκδικήσει την πρόκριση για τα προημιτελικά του βρετανικού Grand Slam.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κοντράρεται με τον Κρίστοφερ Γιουμπανκς, με στόχο να μπει στους «8» του βρετανικού Grand Slam (15:00, Newsit.gr, Novasports). Πρόκειται για το δεύτερο παιχνίδι στο Court 2, καθώς θα προηγηθεί το παιχνίδι της Μάντισον Κις με την Μίρα Αντρίεβα, που θα ξεκινήσουν στις 13:00.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει ήδη αγωνιστεί έξι συνεχόμενες ημέρες στη διοργάνωση, καθώς το παιχνίδι του με τον Τιμ διεκόπη λόγω βροχής, ενώ αντίστοιχα και στο παιχνίδι του με τον Άντι Μάρεϊ υπήρξε διακοπή λόγω παρέλευσης της ώρας.

Ο Γιουμπανκς (νο 43 στην παγκόσμια κατάταξη) βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Είχε κατακτήσει το τρόπαιο στη Μαγιόρκα κι έχει χτίσει ένα αήττητο σερί 7-0 στα τελευταία του ματς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έχει αγωνιστεί ποτέ απέναντι στον Αμερικανό τενίστα.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση