Τέλος ο Βαλμπουενά από τον Ολυμπιακό: «Όπως έχουμε ήδη συμφωνήσει, οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά σύντομα»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 13:31 Τέλος ο Βαλμπουενά από τον Ολυμπιακό: «Όπως έχουμε ήδη συμφωνήσει, οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά σύντομα»

Με ανάρτησή της στα social media, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχαρίστησε τον Ματιέ Βαλμπουενά για την προσφορά του στην ομάδα, ενώ τονίζει πως υπάρχει μεταξύ τους συμφωνία επιστροφής του Γάλλου στην ομάδα.

Ο Ολυμπιακός ευχαρίστησε τον Ματιέ Βαλμπουενά για την προσφορά του στην ομάδα, χρησιμοποιώντας την προσφώνηση “Oh Captain! Our Captain”, ενώ τονίζει πως υπάρχει συμφωνία, ώστε οι δρόμοι τους να συναντηθούν ξανά (οι “ερυθρόλευκοι” επιθυμούσαν να κρατήσουν τον Γάλλο, σε άλλο πόστο).

Ο Βαλμπουενά αγωνίζεται στον Ολυμπιακό από το 2019. Φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα σε 150 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με 16 γκολ και 43 ασίστ. Με τους Πειραιώτες κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Super League και ένα Κύπελλο Ελλάδας.

Η ανάρτηση του Ολυμπιακού:

“Oh Captain! Our Captain! Σε ευχαριστούμε για όλα τεράστιε νικητή Ματιέ! Για το ταλέντο σου και την ποιότητα σου εντός και εκτός γηπέδου, το μαχητικό σου πνεύμα και την καρδιά λιονταριού που έχεις! Είσαι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες που έχουν περάσει από την χώρα μας και φόρεσες επάξια και με υπερηφάνεια την ερυθρόλευκη φανέλα του Ολυμπιακού μας.

Αυτό σίγουρα δεν είναι ένα αντίο μεταξύ μας. Όπως έχουμε ήδη συμφωνήσει, οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά σύντομα. Ο Πειραιάς είναι και θα είναι πάντα το σπίτι σου. Είσαι ένας από εμάς!”

 

 

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση