Ολυμπιακός – Ροντινέι: «Πίεση στην μπάλα ζητάει ο Μαρτίνεθ»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 10:19 Ολυμπιακός – Ροντινέι: «Πίεση στην μπάλα ζητάει ο Μαρτίνεθ»

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την καλοκαιρινή του προετοιμασία και ο Ροντινέι ετοιμάζεται για τη δεύτερη σεζόν του στους Πειραιώτες, αυτή τη φορά με προπονητή τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Ροντινέι μίλησε έτσι για τη νέα σεζόν, αλλά και όσα ζητάει ο Μαρτίνεθ από τους παίκτες του Ολυμπιακού, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

Οι δηλώσεις του Ροντινέι

Για την προετοιμασία του Ολυμπιακού: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος, η προετοιμασία είναι αυτή που μου δείχνει το δρόμο για όλη τη χρονιά. Δείχνει πολλά πράγματα για το πως θα δουλέψουμε μέσα στη χρονιά. Εγώ προσωπικά νιώθω πολύ καλά και δουλεύω πολύ σκληρά ώστε να είμαι ακόμα πιο καλά όταν ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια».

Για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ: «Δουλεύουμε διάφορα πράγματα με τον προπονητή. Πάντα αλλάζουν πράγματα όταν αλλάζεις έναν προπονητή. Αυτό που μας ζητάει είναι η πίεση. Να πιέζουμε τον αντίπαλο όταν έχει την κατοχή της μπάλας. Και νομίζω πως έχουμε ποδοσφαιριστές που μπορούν να το κάνουν αυτό. Οπότε είναι πολύ σημαντικό να δημιουργούμε αυτή την πίεση. Είναι ένας τρόπος που ταιριάζει με τους παίκτες που έχουμε».

Για τη νέα σεζόν και τον ίδιο: «Πάντα πάλευα για μια θέση στις ομάδες τις οποίες ήμουνα. Σίγουρα είμαι ένας έμπειρος παίκτης, 31 χρονών, τα έχω δει όλα και πιστεύω πως μόνο με προπόνηση και δουλειά μπορώ να δείξω πως αξίζω μια θέση στον Ολυμπιακό. Είναι το μόνο που μετράει.

Πρέπει να κοιτάξω το τι κάνω εγώ στο γήπεδο μέσα από την προπόνηση. Είναι σημαντικό που στον Ολυμπιακό έχουν έρθει ποδοσφαιριστές που δημιουργούν ανταγωνισμό και παλεύουν σε όλες τις θέσεις. Αλλά μόνο με δουλειά στους αγώνες και τις προπονήσεις μπορώ να δείξω πως αξίζω μια θέση στην ομάδα».

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση