Λιονέλ Μέσι: Νέο σόου με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι - Έβαλε δύο γκολ σε 13 λεπτά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 09:48 Λιονέλ Μέσι: Νέο σόου με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι - Έβαλε δύο γκολ σε 13 λεπτά

Πρώτη εμφάνιση με φανέλα βασικού για τον Μέσι - «Υπέγραψε» και με μια ασίστ το 4-0 της Ίντερ Μαϊάμι κόντρα στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ.

Τους λόγους για τους οποίους στην Ίντερ Μαϊάμι έδωσαν «χρυσάφι» για να τον αποκτήσουν επιβεβαίωσε το βράδυ της Τρίτης ο Λιονέλ Μέσι ο οποίος έδωσε σόου στην πρώτη εμφάνισή του ως βασικός με δύο γκολ σε 13 λεπτά για το τελικό 4-0 της ομάδας του κόντρα στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ.

Το πρώτο γκολ ο Μέσι το πέτυχε στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης μετά από συνεργασία α λα Μπαρτσελόνα με τον Μπουσκέτς.

Ο Ισπανός χαφ έβγαλε τον Μέσι στην «πλάτη» της άμυνας και ο Αργεντίνος σούπερ σταρ - με τη δεύτερη προσπάθεια - έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο «χτύπημα» του Μέσι ήρθε στο 22ο λεπτό όταν ο Τέιλορ έκανε το γύρισμα από τα αριστερά με τον σούπερ σταρ της Ίντερ Μαϊάμι από το ύψος της μικρής περιοχής με υπέροχο πλασέ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα «γράφοντας» το 2-0 για την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο Μέσι χάρισε ακόμα μια στιγμή μαγείας στο 53ο λεπτό όταν έβγαλε ασίστ στον Τέιλορ για το τελικό 4-0 της Ίντερ Μαϊάμι.

Για την ιστορία μετά τη νίκη της Ίντερ Μαϊάμι με 4-0 η ομάδα του Μέσι εξασφάλισε την πρόκριση στους 32 του Leagues Cup.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση