Πανηγυρική υποδοχή για την εθνική ομάδα πόλο - Βλάχος: «Καταλάβαμε πως πετύχαμε κάτι σημαντικό»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023 09:57 Πανηγυρική υποδοχή για την εθνική ομάδα πόλο - Βλάχος: «Καταλάβαμε πως πετύχαμε κάτι σημαντικό» (φωτο intime)

Οι διεθνείς δήλωσαν χαρούμενοι αλλά και πεισμωμένοι.

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο αεροδρόμιο η υποδοχή της αποστολής της εθνικής ομάδας πόλο ανδρών.

Συγγενείς, φίλοι, αλλά και εκατοντάδες κόσμου περίμεναν τους διεθνείς της εθνικής ομάδας πόλο παρά το προχωρημένο της ώρας στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προκειμένου να τους συγχαρεί για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Φουκουόκα.

Την ελληνική αποστολή υποδέχθηκαν ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με αρμοδιότητα τα ζητήματα Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς.

Στο επίκεντρο βρέθηκε και ο προπονητής της ομάδας Θοδωρής Βλάχος. «Ο τρόπος που χάθηκε αυτή η κορυφή μας ενόχλησε. Μας άφησε μία πικρία. Βλέποντας αυτή την υποδοχή από δικούς μας ανθρώπους και απλούς Έλληνες, καταλάβαμε πως πετύχαμε κάτι σημαντικό στη Φουκουόκα. Ένιωσα πως έπρεπε να βγω μπροστά για να απαλύνω τις ευθύνες από τους παίκτες, για αυτό ζήτησα συγγνώμη από τα παιδιά και τον κόσμο για την επίμαχη φάση», ανέφερε.

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς δήλωσε: «Μαζί χάνουμε, μαζί κερδίζουμε. Ήταν παλικαρίσιο αυτό που έκανε ο προπονητής. Αλλά δεν φταίει. Πετύχαμε κάτι που δεν έχει πετύχει ξανά η Εθνική πόλο στο παρελθόν. Παρόλα αυτά παραμένει μια γλυκόπικρη γεύση, αλλά δεν σημαίνει πως μειώνει αυτό την επιτυχία μας στη διοργάνωση. Έρχονται πολλές άλλες διοργανώσεις μέσα στο 2024 και ίσως να είμαστε πιο έτοιμοι και σίγουρα πιο πεισμωμένοι».


(φωτο: intime)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση