Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Τσαπατάκης κατακτώντας δεύτερο στη σειρά χρυσό μετάλλιο!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2023 16:56 Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Τσαπατάκης κατακτώντας δεύτερο στη σειρά χρυσό μετάλλιο!

Χάλκινος ο Κωστάκης - Αποθεώθηκε χθες ο Αντώνης Τσαπατάκης στην επιστροφή του...

Ο Αντώνης Τσαπατάκης κατέκτησε δεύτερο στη σειρά χρυσό μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρά Κολύμβησης, αφού ανέβηκε και πάλι στο πρώτο σκαλί του βάθρου στον τελικό των 100μ. πρόσθιο SB4 στο 11ο Παγκόσμιο του Μάντσεστερ.

Ο Χανιώτης πρωταθλητής επέστρεψε χθες (01/08) στην Ελλάδα, και στο “Ελ. Βενιζέλος” τον υποδέχθηκαν ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς και η πρόεδρος της ΕΟΑΜ-ΑμεΑ Ιωάννα Καρυοφύλλη. Μαυρωτάς και Καρυοφύλλη του έδωσαν συγχαρητήρια για την επιτυχία του και του ευχήθηκαν τα καλύτερα στους αγώνες που έρχονται.

Ο Γιάννης Κωστάκης ήταν αυτός που άνοιξε…λογαριασμό για τα ελληνικά μετάλλια, στο 11ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρά Κολύμβησης.

Ο Έλληνας παραολυμπιονίκης κολύμπησε στον απογευματινό τελικό των 50μ. πρόσθιο SB2 σε 1:07.43 και τερμάτισε στην 3η θέση.

Ο Γιάννης Κωστάκης στα πρωινά προκριματικά του αγωνίσματος προκρίθηκε με τον 3ο χρόνο 1:06.68 και το απόγευμα το μετουσίωσε σε μετάλλιο.

Το χρυσό κατέκτησε ο Μεξικανός Αρνούλφο Καστορένα με 57. 76 και το αργυρό ο Ιταλός Εμμανουέλε Μαριλιάνο με 1:07.06.

Πηγή: ΕΡΤ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση