Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Μάκης Μίτας στο σκιτ! Ιστορικό χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023 15:31 Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Μάκης Μίτας στο σκιτ! Ιστορικό χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα

Τρομερός Μάκης Μίτας. Αφού εξασφάλισε τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τη συμμετοχή του στον τελικό του σκιτ στο Μπακού, ο Έλληνας πρωταθλητής της σκοποβολής κατέκτησε και το πρώτο χρυσό μετάλλιο της Ελλάδας στην Ιστορία των παγκοσμίων πρωταθλημάτων στο σκιτ.

Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο καταπληκτικός Μάκης Μίτας. Ο πρωταθλητής της σκοποβολής ήταν εύστοχος στις δύο τελευταίες βολές του στον τελικό του σκιτ, πέρασε τον Φινλανδό Καλιόινεν και κατέκτησε το χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπακού!

Ξέσπασε σε πανηγυρισμούς μετά την επιτυχία του ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος -με τη συμμετοχή του στον τελικό- είχε εξασφαλίσει την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου (για 3η φορά στην καριέρα του στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός).

Ο Μίτας ήταν… απολαυστικός και με 56 εύστοχες βολές ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Στην δεύτερη θέση ήρθε ο Φινλανδός Καλιόνεν (με 55 βολές) και στην τρίτη ο Αιγύπτιος Μεχελμπά με 46 εύστοχες βολές.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια μοναδική επιτυχία που όμοιά της η χώρα μας δεν έχει ξαναζήσει.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση