ΑΕΚ: Εκκωφαντική αποδοκιμασία για τους παίκτες της Ντινάμο! Δείτε τη στιγμή της εισόδου τους στο γήπεδο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023 21:03 ΑΕΚ: Εκκωφαντική αποδοκιμασία για τους παίκτες της Ντινάμο! Δείτε τη στιγμή της εισόδου τους στο γήπεδο

Η… πρώτη είσοδος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στον αγωνιστικό χώρο της OPAP Arena, έγινε -όπως ήταν αναμενόμενο- αποδεκτή με αποδοκιμασίες από τον κόσμο της ΑΕΚ.

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ «πάτησε» στον αγωνιστικό χώρο της OPAP Arena περίπου στις 20:10 και ο κόσμος της ΑΕΚ ξέσπασε σε εκκωφαντικές αποδοκιμασίες.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι οι παίκτες της Ντινάμο Ζάγκρεμπ που «τραβούσαν» με τα κινητά τους την εξέδρα των οργανωμένων. Ανάλογες αποδοκιμασίες υπήρξαν και για τον διαιτητή του αγώνα και τους επόπτες.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση