ΟΦΗ - Άρης 3-2: Ο Νέιρα έφερε τη μεγάλη νίκη στις καθυστερήσεις

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Αυγούστου 2023 23:37 ΟΦΗ - Άρης 3-2: Ο Νέιρα έφερε τη μεγάλη νίκη στις καθυστερήσεις

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε με 2-0 του Άρη και όχι μόνο δέχθηκε την ισοφάριση, αλλά κινδύνεψε και με ήττα στο Γεντί Κουλέ. Τελικά, ο Χουάν Νέιρα μπήκε στο 83’ και «λύτρωσε» τους Κρητικούς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, κάνοντας το τελικό 3-2. Δυο δοκάρια ο Λούις Πάλμα, το δεύτερο στο 86′.

Έστω και δύσκολα, ο ΟΦΗ κατάφερε να αρχίσει νικηφόρα την πορεία του στη φετινή Super League. Ο Άρης τα έδωσε όλα στο Γεντί Κουλέ, κατάφερε να «επιστρέψει» από το 2-0 των γηπεδούχων και να ισοφαρίσει σε 2-2, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να πάρει το «διπλό’, μιας και η εκτέλεση φάουλ του Πάλμα σταμάτησε στο δοκάρι. Η ολική ανατροπή όχι μόνο δεν ήρθε, αλλά οι Κρητικοί πήραν το «τρίποντο» με τον Νέιρα να τους δίνει τη νίκη στο 90+1’.

Ο ΟΦΗ μπήκε καλά στο ματς και προσπάθησε να πιέσει την άμυνα του Άρη. Οι Θεσσαλονικείς δεν μπόρεσαν να δείξουν για αρκετά λεπτά ανταγωνιστικό πρόσωπο και δέχθηκαν το γκολ στο 17’. Ο Μανδάς (!) τροφοδότησε τον Ντίκο, ξεμαρκαρίστημε -με απανωτές προσποιήσεις- τον Οντουμπάτζο και πλάσαρε εύστοχα από το 1-0.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση