ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 3-0

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Αυγούστου 2023 23:42 ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 3-0

Εύκολη νίκη με εκπληκτικό Ζίβκοβιτς για τους γηπεδούχους.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League, με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να πετυχαίνει δυο γκολ. Ο Μούργκ ήταν αυτός που «άνοιξε» το σκορ, με τους Αρκάδες μάλιστα να αστοχούν σε πέναλτι στο 40΄ με τον Μιριτέγιο.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στην σύνθεση του, καθώς ο Ρασβάν Λουτσέσκου ήθελε να φρεσκάρει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο αγώνας δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό, με τον ΠΑΟΚ να καταφέρνει να μπαίνει μπροστά στο σκορ στο 22ο λεπτό, χάρη στο τέρμα του Μούργκ.

Ο μέσος του ΠΑΟΚ πήρε μια εξαιρετική πάσα από τον Στέφαν Σβάμπ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Παπαδόπουλου.

Από την πλευρά του ο Αστέρας στο 40ο λεπτό έχασε την ευκαιρία να φέρει το παιχνίδια στα ίσα, όταν ο Μιριτέγιο αστόχησε πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι του Κοτάρσκι.

Κάπως έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι την λήξη του πρώτου 45λεπτου, με τον Φωτιά μάλιστα να καταλογίζει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καστάνιο πάνω στον Τάισον, με τον Έλληνα ρέφερι να παίρνει πίσω την απόφαση του έπειτα από χρήση του VAR.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε στο παιχνίδι με στόχο να «καθαρίσει» τον αγώνα, με τον Ζίβκοβιτς να αναλαμβάνει δράση.

Ο διεθνής Σέρβος εξτρέμ σκόραρε δυο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά, δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Συγκεκριμένα στο 54ο λεπτό έπειτα από εξαιρετική πάσα του Τάισον, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου, ενώ στο 59ο λεπτό «χτύπησε» ξανά, κάνοντας το 3-0 για τον ΠΑΟΚ.

Αυτή η εξέλιξη όπως είναι λογικό είχε ως αποτέλεσμα οι «ασπρόμαυροι» να κατεβάσουν ταχύτητα και να κάνουν συντήρηση δυνάμεων στην συνέχεια.

Ως εκ τούτου το 3-0 έμεινε μέχρι το τέλος, με το μοναδικό αρνητικό για τον ΠΑΟΚ η αναγκαστική αλλαγή του Σαμάτα, ο οποίος μάλιστα κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο έδειξε να έχει έντονες ενοχλήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση