Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός 2-0: Δυσκολεύτηκε αλλά πήρε τη νικηφόρα πρεμιέρα που ήθελε στη Super League

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 00:25 Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός 2-0: Δυσκολεύτηκε αλλά πήρε τη νικηφόρα πρεμιέρα που ήθελε στη Super League

Ο Ολυμπιακός προβλημάτισε αγωνιστικά κόντρα στον Πανσερραϊκό, που αγωνίστηκε από το 4′ με δέκα παίκτες! Παρόλα αυτά, η βελτίωση που παρουσίασε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετή να του δώσει τη νίκη στο άδειο -λόγω τιμωρίας- “Καραϊσκάκης”. Με το… δεξί οι «ερυθρόλευκοι» στη φετινή Super League (2-0), με τα γκολ των Μπίελ και Ελ Αραμπί (πεν). Στο δοκάρι η εκτέλεση πέναλτι του Άλεξιτς που προηγήθηκε του πρώτου ερυθρόλευκου τέρματος. Καλά στοιχεία έδειξε ο Σκάρπα, στο ντεμπούτο του.

Μπορεί να μην έπεισε, αλλά ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στην πρεμιέρα του στη Super League. Ο Πανσερραϊκός αγωνίστηκε από το ξεκίνημα του αγώνα με δέκα παίκτες, απέτυχε να σκοράρει με πέναλτι στο 0-0 και «λύγισε» από τους «ερυθρόλευκους», γνωρίζοντας την ήττα (2-0) μέσα στο «Καραϊσκάκης».

Το ματς στο άδειο «Καραϊσκάκης» ξεκίνησε με αρνητικό τρόπο για τον Πανσερραϊκό. Ο Μπίελ προσπάθησε να βρεθεί σε θέση τετ-α-τετ με τον Χόβαν, αλλά ο Χάγεκ τον ανέτρεψε λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων. Ο διαιτητής Παπαδόπουλος έδωσε αρχικά κίτρινη κάρτα, αλλά το VAR τον φώναξε να δει τη φάση και ο Έλληνας ρέφερι έδωσε τελικά κόκκινη κάρτα, δίνοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα στους ερυθρόλευκους από το 4ο κιόλας λεπτό!

Το γήπεδο… έγειρε αμέσως, με τον Ολυμπιακό να έχει δοκάρι στο 9’, σε σουτ του Καρβάλιο. Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ έφτανε με ευκολία στα αντίπαλα καρέ, αλλά ο Πανσερραϊκός -έστω και με δυσκολία- κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Στο 25’ ο Aλεξανδρόπουλος τροφοδότησε τον Μπιέλ στα δεξιά, εκείνος έκανε το διαγώνιο σουτ, με τον Χόβαν να βρίσκει ελάχιστα την μπάλα με το ένα πόδι, τον Μασούρα να μπαίνει στην πορεία της αλλά να μην βρίσκει στόχο (ήταν πολύ κοντά στο δοκάρι και δεν μπόρεσε να της δώσει πορεία προς τα δίχτυα).

Ο Ολυμπιακός επέμεινε, αλλά έβγαλε πρόβλημα στην τελική πάσα. Ο Πανσερραϊκός είχε δυο σουτ στην εστία του Πασχαλάκη, που δεν ανησύχησαν τον Έλληνα πορτιέρε και από εκεί και πέρα… τίποτα.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έβγαλε εκτός ματς τους Ραμόν, Μασούρας, Καρβάλιο και πέρασε Κίνι, Σκάρπα και Ελ Κααμπί. Ο Ολυμπιακός κυκλοφόρησε περισσότερο την μπάλα, αλλά στο 51’ είδε τους φιλοξενούμενους να χάνουν μοναδική ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά, ο Καμαρά έκανε χέρι εντός μεγάλης περιοχής, το VAR κάλεσε τον διαιτητή, που τελικά έδωσε πέναλτι. Ο Άλεξιτς ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά απέτυχε να σκοράρει, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι!

Ο Κώστας Φορτούνης πέρασε στο ματς για να βοηθήσει ακόμα περισσότερο στην κυκλοφορία της μπάλας. Στο και μετά από προσπάθεια διαρκείας στα αντίπαλα καρέ, ο Μπίελ έκανε το κοντρόλ με το στήθος, έπιασε όμορφο σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής κι έκανε το 1-0.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει μια… χλωμή εικόνα στο ματς, χωρίς όμως να σταματά την προσπάθεια, για να γίνει καλύτερος. Την ίδια στιγμή, ο Πανσερραϊκός δεν είχε την ποιότητα για να τον «χτυπήσει». Ο Φορτούνης έδωσε ενέργεια και επιθετικές επιλογές στους Πειραιώτες, στο 87’ ανατράπηκε από τον Πενταυράκη, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και ο Ελ Αραμπί έκανε το τελικό 2-0 με εύστοχη εκτέλεση, σημειώνοντας το 89ο του γκολ με τα ερυθρόλευκα.

πηγή: newsit.gr

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση