AEK: Πέταξε για Αμβέρσα με το μυαλό στα... αστέρια

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 11:40 AEK: Πέταξε για Αμβέρσα με το μυαλό στα... αστέρια

Ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες του αναχώρησαν με προορισμό το Βέλγιο με πτήση τσάρτερ

Η ΑΕΚ δεν πρόλαβε να χαρεί την πρόκριση επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και αμέσως έστρεψε την προσοχή της στα play-offs του Champions League. Το τελευταίο εμπόδιο της «Ένωσης» για να ζήσει το όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης είναι η Αντβέρπ.

Ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες του αναχώρησαν με προορισμό το Βέλγιο με πτήση τσάρτερ προκειμένου οι πρωταγωνιστές να έχουν ένα πιο ξεκούραστο ταξίδι. Στην ΑΕΚ θέλουν να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και να επιστρέψουν με ένα καλό αποτέλεσμα ώστε να παίξουν την πρόκριση μπροστά στο κοινό τους στην «Opap Arena».

Ο Πόνσε δηλώθηκε στη λίστα παίρνοντας τη θέση του Φαν Βέερτ και τέθηκε στη διάθεση του Αργεντίνου τεχνικού. Στο αεροδρόμιο δεν έγιναν δηλώσεις μιας και ο Αλμέιδα ήθελε οι παίκτες του να παραμείνουν προσηλωμένοι στον στόχο τους.

Το πρόγραμμα των αγώνων
Αντβερπ - ΑΕΚ Τρίτη 22 Αυγούστου 22:00

 

ΑΕΚ - Αντβερπ Τετάρτη 30 Αυγούστου 22:00

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση