Παναθηναϊκός - Μπράγκα: Αποθέωση για Γιοβάνοβιτς και παίκτες στο ΟΑΚΑ - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 21:33 Παναθηναϊκός - Μπράγκα: Αποθέωση για Γιοβάνοβιτς και παίκτες στο ΟΑΚΑ - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού γέμισαν το ΟΑΚΑ για να βοηθήσουν την ομάδα τους να προκριθεί στους ομίλους του Champions League

«Τρελή» ατμόσφαιρα δημιούργησαν από νωρίς στο ΟΑΚΑ οι φίλοι του Παναθηναϊκού.

Η ομάδα της Αθήνας φιλοξενεί την Μπράγκα στον 2ο αγώνα των πλέι οφ του Champions League και με την βοήθεια του κόσμου της καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 από το παιχνίδι της Πορτογαλίας και να προκριθεί στους ομίλους του Champions League.

H ... δίψα των οπαδών του ΠΑΟ είναι τόσο μεγάλη και γέμισαν από πολύ νωρίς το ΟΑΚΑ το οποίο θα φιλοξενήσει όλους τους αγώνες του ευρωπαϊκού ομίλου είτε είναι του Champions League είτε του Europa League.

pao_4
pao_2
pao_1
pao_3

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αποθέωσε τους παίκτες όταν βγήκαν για ζέσταμα αλλά και τον Ιβάν Γιοβάνονιτς. «Γιοβάνοβιτς πόρομ πορόμ πομ πέρομ περόμ» φώναζαν οι οπαδοί του ΠΑΟ!

πηγή: potothema.gr
 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση