Τροχαίο για Αλέξη Αλεξανδρή: Τραυματίστηκε και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 18:28 Τροχαίο για Αλέξη Αλεξανδρή: Τραυματίστηκε και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Ο Αλέξης Αλεξανδρής ενημέρωσε με ανάρτηση του στα social media ότι είχε τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση από τον γιατρό της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστο Θέο.

Ο παλαίμαχος διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξανδρής, είχε τροχαίο ατύχημα και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, όπως ενημέρωσε ο ίδιος στα social media.

Ο Αλέξης Αλεξανδρής ευχαρίστησε τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο, αλλά και την ερυθρόλευκη ΠΑΕ, ενώ ανέβασε και κάποιες φωτογραφίες από το νοσοκομείο, όπου φαίνεται να κρατάει τη φανέλα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Η ανάρτηση του Αλεξανδρή:

“Η μοίρα μας παίζει πολλές φορές περίεργα παιχνίδια.
Όπως ένα δύσκολο τροχαίο…
Τα μόνα που χρειάζονται για να προχωρήσεις είναι.
Ο καλύτερος άνθρωπος και μέγιστος γιατρός, Χρήστος Θέος
Η οικογένεια του Ολυμπιακού που φρόντισε να πάνε όλα καλά..
Κι η ερυθρόλευκη του Ελ Αραμπι να σκοράρει και στον πόνο..
Υγεία να έχουμε και Ολυμπιακός μέχρι να σβήσει ο ήλιος….”.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση