Eλλάδα – Γιβραλτάρ 5-0: Εύκολη νίκη για την Εθνική ομάδα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 08:49 Eλλάδα – Γιβραλτάρ 5-0: Εύκολη νίκη για την Εθνική ομάδα

Η Εθνική Ελλάδας δεν αντιμετώπισε δυσκολία απέναντι στο Γιβραλτάρ, με την «γαλανόλευκη» να παίρνει μια ευρεία νίκη με 5-0 σκορ. Από δυο γκολ πέτυχαν ο Μαυροπάνος με τον Μασούρα, ενώ το άλλο τέρμα της Ελλάδας ήρθε από τον Πέλκα.

Σε ένα παιχνίδι που δεν χρίζει ιδιαίτερων συμπερασμάτων η Ελλάδα πήρε μια πολύ εύκολη νίκη απέναντι στο Γιβραλτάρ στην «OPAP Arena» με την Εθνική ομάδα να φτάνει τους εννέα βαθμούς στον όμιλο, όσους και η Ολλανδία, η οποία νίκησε με ανατροπή στην έδρα της Ιρλανδίας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, όταν στο 9ο λεπτό ο Πέλκας έκανε το 1-0. Συγκεκριμένα ο Έλληνας ποδοσφαιριστής είδε τον Κόλινγκ να αποκρούει το σουτ του Φούντα, με τον ίδιο στη συνέχεια να καραδοκεί και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Εθνική έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και στο 23ο λεπτό ο Μαυροπάνος έκανε το 2-0, όταν αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο το κόρνερ του Μπακασέτα, με τον αμυντικό της Γουέστ Χαμ να διπλασιάζει τα γκολ της «γαλανόλευκης».

Γκολ σημείωσε και ο Φούντας στο 38΄ ωστόσο το τέρμα του επιθετικού της Τράμπζονσπορ ακυρώθηκε, καθώς υπήρχε οφσάιντ στην αρχή της φάσης. Με αυτό τον τρόπο το 2-0 έμελλε να είναι και το σκορ στο πρώτο μέρος. 

Στην επανάληψη τα πράγματα δεν άλλαξαν ιδιαίτερα, με την Ελλάδα να έχει τη κατοχή της μπάλας και το Γιβραλτάρ να προσπαθεί να… χαλάσει το παιχνίδι.

Παρόλα αυτά ο Μασούρας εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα να κάνει το 3-0 στο 70ο λεπτό.

Ωστόσο οι παίκτες του Πογέτ δεν θέλησαν να χαριστούν στο Γιβραλτάρ και στο 82ο λεπτό ο Μαυροπάνος σκόραρε ξανά στην αναμέτρηση. Ο Μπακασέτας έβγαλε μια γλυκιά σέντρα, με τον 25χρονο αμυντικό να στέλνει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα πάλι με κεφαλιά. 

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μασούρας ανέβασε και άλλο τον δείκτη του σκορ, όταν έπειτα από μια ωραία πάσα του Γιακουμάκη, ο εξτρέμ του Ολυμπιακού με ωραίο πλασέ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αγώνα, κάνοντας παράλληλα το 5-0.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ στο παιχνίδι, με την Ελλάδα να νικά εύκολα και με πολλά τέρματα το αδύναμο Γιβραλτάρ, συνεχίζοντας την προσπάθεια που κάνει για να προκριθεί στο Euro 2024.

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Ρότα (84′ Χατζηγιοβάνης), Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Γιαννούλης, Μπουχαλάκης (68′ Παπανικολάου), Πέλκας (84′ Αλεξανδρόπουλος), Μπακασέτας, Φούντας (68′ Ιωαννίδης), Μασούρας, Παυλίδης (68′ Γιακουμάκης).
Γιβραλτάρ: Kόλεϊνγκ, Χάρτμαν (84′ Χασάν), Μπρίτο, Τσιπολίνα, Μουελί (90′ Σάντος), Τζόλεϊ, Πόζο (90′ Κασιάρο), Σέρτζεντ, Ρόναν, Γουόκερ, Ντε Μπαρ

","width":136,"height":146}},"regionsAllowed":"GR"}

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση