Προκριματικά Euro 2024: Κρίσιμα παιχνίδια απόψε για την πρόκριση σε δύο ομίλους

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 10:44 Προκριματικά Euro 2024: Κρίσιμα παιχνίδια απόψε για την πρόκριση σε δύο ομίλους

Αρμενία-Κροατία και Ισλανδία-Βοσνία Ερζεγοβίνη με «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» από το Pamestoixima.gr

Τα προκριματικά του Euro 2024 συνεχίζονται σήμερα με 5 παιχνίδια. Στον 4ο όμιλο, στις 19:00, η Αρμενία αντιμετωπίζει την Κροατία και στις 21:45 η Λετονία υποδέχεται την Ουαλία. Ρεπό έχει η Τουρκία η οποία προηγείται με 10 βαθμούς.

Η Κροατία και η Αρμενία ισοβαθμούν στη 2η θέση με 7 βαθμούς. Η σημερινή αναμέτρησή τους έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Αρμενία προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 στο ματς με την Τουρκία.

To Pamestoixima.gr προσφέρει για τον αγώνα Αρμενία-Κροατία την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή του.

Ξέφυγε η Πορτογαλία, έκπληξη του ομίλου το Λουξεμβούργο

Στον 10ο όμιλο, η Πορτογαλία έχει κάνει το 5 στα 5 και είναι υπόθεση χρόνου να εξασφαλίσει και μαθηματικά το εισιτήριο για τα τελικά της Γερμανίας. Σήμερα (21:45) αντιμετωπίζει την έκπληξη του ομίλου, το Λουξεμβούργο.

Στη 2η θέση με 10 βαθμούς βρίσκεται το Λουξεμβούργο μαζί με τη Σλοβακία, η οποία απόψε (21:45) έχει θεωρητικά εύκολο έργο κόντρα στο Λιχτενστάιν.

Ακολουθούν η Βοσνία Ερζεγοβίνη με 6 βαθμούς, η Ισλανδία με 3 και τελευταίο χωρίς πόντο είναι το Λιχτενστάιν.

Κρίσιμο είναι το παιχνίδι Ισλανδία-Βοσνία Ερζεγοβίνη, για το οποίο το Pamestoixima.gr προσφέρει την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή του.

Τριπλή προσφορά* για όλους δωρεάν χωρίς κατάθεση

Στο νέο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ. Με τις αποδόσεις που ήθελες, πλούσιο πρόγραμμα live streaming και άφθονες στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες.

Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

Τώρα το ανανεωμένο Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με μία σούπερ τριπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση