Στον Παναθηναϊκό ο Νίκας μέχρι το 2027

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 14:08 Στον Παναθηναϊκό ο Νίκας μέχρι το 2027

Θα παραμείνει στον Λεβαδειακό έως το τέλος της σεζόν.

Σε μία ακόμα μεταγραφή προχώρησε ο Παναθηναϊκός, αποκτώντας τον Γιώργο Νίκα από τον Λεβαδειακό.

Οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με την ομάδα της Βοιωτίας και έτσι ο 23χρονος μέσος, βρέθηκε σήμερα στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρώσει και το τυπικό μέρος της απόκτησής του.

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει με το «τριφύλλι» είναι διάρκειας τεσσάρων ετών, δηλαδή μέχρι το 2027, αλλά δεν θα φορέσει ακόμα την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Και αυτό γιατί την εφετινή σεζόν, θα παραμείνει στον Λεβαδειακό για να συνεχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής στην SuperLeague 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση από τον Λεβαδειακό του Γιώργου Νίκα. Ο Έλληνας μέσος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών και για την τρέχουσα περίοδο θα παραμείνει στον Λεβαδειακό υπό τη μορφή του δανεισμού.

Ο Γιώργος Νίκας γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 1999 στη Θήβα. Εντάχθηκε από μικρός στην ακαδημία του Λεβαδειακού και στα 18 του έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα, παίζοντας σε Κύπελλο και Super League. Με τη φανέλα της ομάδας της Βοιωτίας έχει αγωνιστεί σε 115 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!»

Πηγή: gazzetta

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση