ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Έξω και ο Πισάρο από την αποστολή του Αλμέιδα για το ντέρμπι

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 21:01 ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Έξω και ο Πισάρο από την αποστολή του Αλμέιδα για το ντέρμπι Φωτογραφία: Intime

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο αυριανό εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για την 4η αγωνιστική στη Super League.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (21:30, COSMOTE SPORT 1 HD) και ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του γι’ αυτό ματς. Εκτός αποστολής ο Πισάρο, μαζί με τους τραυματίες Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς και τον τιμωρημένο Μάνταλο.

Να αναφέρουμε ότι ο Αλεξάντερ Κάλενς βρέθηκε σήμερα στα Σπάτα και εντάχθηκε στο προπονητικό πρόγραμμα της ΑΕΚ. Ο διεθνής Περουβιανός αμυντικός, μίλησε με τον Ματίας Αλμέιδα, γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες και εξέφρασε την θέληση του να μπει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στους αγωνιστικούς ρυθμούς.

Μάλιστα ο Κάλενς ακολούθησε μέρος του προγράμματος του γκρουπ και ακολούθως έκανε ένα δικό του πρόγραμμα επανένταξης έτσι ώστε να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα.

Η αποστολή της ΑΕΚ:

Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Ζίνι.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση