ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Χωρίς Ελ Αραμπί αλλά με Ποντένσε, Γιόβετιτς και Σολμπάκεν η αποστολή του Μαρτίνεθ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 23:38 ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Χωρίς Ελ Αραμπί αλλά με Ποντένσε, Γιόβετιτς και Σολμπάκεν η αποστολή του Μαρτίνεθ

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό (17.09 / 21:30) ντέρμπι στην έδρα της ΑΕΚ, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας για το ματς στην “OPAP Arena”.

Με τα νέα του μετεγγραφικά αποκτήματα, Ποντένσε, Σολμπάκεν και Γιόβετιτς, να συμπεριλαμβάνονται για πρώτη φορά στην αποστολή, ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για το αυριανό (17/9, 21:30) ντέρμπι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αποφάσισε στον αντίποδα να αφήσει εκτός της 22άδας που επέλεξε τον Ελ Αραμπί και τον Αλεξανδρόπουλο, ενώ από τους ποδοσφαιριστές που πιάνουν θέση ξένου «κόπηκε» ο Πορόσο (αφού μόνο πέντε έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε κάθε παιχνίδι).

Η αποστολή του Ολυμπιακού:

Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγκα, Φρέιρε, Κίνι, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Καμαρά, Φορτούνης, Ιμπόρα, Σκάρπα, Βρουσάι, Μασούρας, Καρβάλιο, Μπιέλ, Εσε, Ποντένσε, Σολμπάκεν, Ελ Κααμπί, Γιόβετιτς.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση