Μπράιτον – ΑΕΚ: Με Γκατσίνοβιτς και Λιβάι Γκαρσία βασικούς η ενδεκάδα της Ένωσης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 21:00 Μπράιτον – ΑΕΚ: Με Γκατσίνοβιτς και Λιβάι Γκαρσία βασικούς η ενδεκάδα της Ένωσης

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει σε λίγη ώρα (21/09, 22:00) την Μπράιτον για την πρώτη αγωνιστική στο δεύτερο όμιλο του Europa League και ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε την ενδεκάδα της Ένωσης.

Ο Λιβάι Γκαρσία και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς βρίσκονται λοιπόν στη βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με την Μπράιτον, ενώ ο Μήτογλου έχει πάρει τη θέση του τραυματία Μουκουντί.

Λιβάι Γκαρσία και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς προέρχονται από τραυματισμό, αλλά αμφότεροι φαίνεται ότι είναι έτοιμοι να αγωνιστούν και ο Αλμέιδα τους ρίχνει από την αρχή στο ματς.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ

Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Μήτογλου, Σιμάνσκι, Χατζισαφί, Γιόνσον, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ, Αραούχο, Γκαρσία.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση