ΑΕΚ: Οπαδός πήγε σε συναυλία του Οικονομόπουλου και πανηγύρισε το γκολ του Πόνσε - Δείτε βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 14:18 ΑΕΚ: Οπαδός πήγε σε συναυλία του Οικονομόπουλου και πανηγύρισε το γκολ του Πόνσε - Δείτε βίντεο

Ενθουσιασμένος οπαδός της ΑΕΚ παρακολούθησε τη συναυλία του Νίκου Οικονομόπουλου και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του, πανηγυρίζοντας το νικητήριο γκολ του Πόνσε

Η χαρά των οπαδών της ΑΕΚ μετά την επική νίκη επί της Μπράιτον στην Αγγλία δεν έχει κοπάσει και οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί των οπαδών έρχονται στο προσκήνιο.

Ένα νέο βίντεο που έχει γίνει viral στο TikTok δείχνει έναν οπαδό της ΑΕΚ να πανηγυρίζει το γκολ του Πόνσε σε συναυλία του Νίκου Οικονομόπουλου. Η ατμόσφαιρα στο βίντεο είναι ηλεκτρισμένη, καθώς ο οπαδός πανηγυρίζει με πάθος, ενώ περιβάλλεται από τους φίλους του.

Καθώς αυτό το βίντεο συνεχίζει να κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμεύει ως υπενθύμιση ότι ο αθλητισμός μπορεί να φέρει τους ανθρώπους κοντά με απροσδόκητους και χαρούμενους τρόπους. Ο ενθουσιώδης πανηγυρισμός του οπαδού της ΑΕΚ στη συναυλία είναι μια συγκινητική απόδειξη του άρρηκτου δεσμού μεταξύ ενός οπαδού και της αγαπημένης του ομάδας.

@_.fwteini @giorgos lioris

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση