Βόλος – Αστέρας Τρίπολης 1-2: Πρώτο διπλό για τους Αρκάδες στη φετινή Super League

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 22:12 Βόλος – Αστέρας Τρίπολης 1-2: Πρώτο διπλό για τους Αρκάδες στη φετινή Super League

Ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε αλώβητος από το Πανθεσσαλικό, επικρατώντας του Βόλου με 2-1 για την πέμπτη αγωνιστική της Super League 1.

Ο Αστέρας Τρίπολης πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στη φετινή Super League και το πρώτο του διπλό στο πρωτάθλημα, κάνοντας βαθμολογικό άλμα, μιας και πλέον βρίσκεται στην πρώτη εξάδα.

Η ομάδα του Ράσταβατς κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, όταν προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα γκολ των Μιριτέλο (7’) και Γκρόζντανιτς (22’), με τον Βόλο να μειώνει στο 59’ με το εύστοχο πέναλτι του Τρουιγιέ, αλλά να μην καταφέρνει κάτι περισσότερο ως το φινάλε του ματς.

Ο αγώνας

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς μπήκε τρομερά συγκεντρωμένη στο παιχνίδι και στο 7’ πήρε «κεφάλι» στο σκορ. Ο Καρμόνα έκανε σέντρα από τα δεξιά, ο Ασλανίδης έκανε κακή απομάκρυνση κι ο Μιριτέλο που πήρε το ριμπάουντ, με υπέροχο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 του Αστέρα.

Στο 10’ ο Ο Πέπε Καστάνιο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ, χωρίς να ανησυχήσει τον Παπαδόπουλο, ενώ στο 22’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 2-0. Ο Μπαρτόλο εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Γκρόζντανιτς νίκησε δύο αντιπάλους στον αέρα και με… ανάποδη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο Σίτο απέφυγε τον Άλχο και με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με την κεφαλιά του Μιριτέλο στο 50’ που πέρασε ελάχιστα άουτ. Ο Βόλος ξαναμπήκε στο παιχνίδι με πέναλτι που κέρδισε στο 54’ ο Σιέλης από τον Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος τον χτύπησε άγαρμπα στην έξοδό του. Ο Τρουιγιέ ανέλαβε την εκτέλεση και μείωσε σε 1-2 για την ομάδα της Μαγνησίας.

Στο τελευταίο ημίωρο, παρά την πίεση που άσκησε ο Βόλος, ο Αστέρας κατάφερε να διαχειριστεί με ηρεμία το προβάδισμά του και κατέκτησε το πρώτο «διπλό» του στη σεζόν, παρά την τελευταία μεγάλη ευκαιρία του Γκαρσία στο 90’+2′, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Σ. Παπαδόπουλος, Άλχο, Σιέλης (58’ λ.τρ. Τάχατος), Ασλανίδης (46’ Γκλάβτσιτς), Λούνα, Τσοκάνης, Τρουϊγιέ, Μπερτόλιο (46’ Κομπά), Ντέλετιτς (46΄ Μαχαίρας), Κουεντίν (76’ Ενγκίν), Γκαρσία.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Ν. Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Γκρόζντανιτς (86 Ζουγλής), Μουνάφο (90΄+6′ Ντιαρά), Κρέσπι, Μπαρτόλο (86’ Σουρλής), Σίτο (67’ Καλτσάς), Μιριτέλο (67’ Μάντζης

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση