ΑΕΚ: “Δεν κατεβαίνουμε εφόσον ανοίξει το πανό που γράφει ‘Free the Boys’ για τους Blue Bad Boys”

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 21:20 ΑΕΚ: “Δεν κατεβαίνουμε εφόσον ανοίξει το πανό που γράφει ‘Free the Boys’ για τους Blue Bad Boys”

Η ΑΕΚ ενημέρωσε πως δεν κατεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου εάν ανοίξει πανό, το οποίο αναγράφει “Free the Boys” για τους Blue Bad Boys και είναι διπλωμένο στην κερκίδα.

Η ΑΕΚ λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό ενημέρωσε πως εφόσον ανοίξει στην κερκίδα πανό, το οποίο αναγράφει “Free the Boys” για τους Blue Bad Boys δεν θα κατέβει για να ξεκινήσει το ματς.

Οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν ενημερώσει τους γηπεδούχους και τον επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης, όπως και τον εισαγγελέα. Από την ΑΕΚ θεωρούν το πανό προκλητικό, προσβλητικό και χυδαίο.

πηγή: news247.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση