Άκης Μάντζιος: «Ο Άρης να κάνει το παιχνίδι του απέναντι στον Ολυμπιακό»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 19:54 Άκης Μάντζιος: «Ο Άρης να κάνει το παιχνίδι του απέναντι στον Ολυμπιακό»

Ο προπονητής του Άρη Άκης Μάντζιος ανέφερε στις δηλώσεις του πριν την αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό ότι οι παίκτες θα πρέπει να κάνουν το παιχνίδι τους

Ο Άρης φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» την Τετάρτη (27/09) για την 6η αγωνιστική της Super League, με τον τεχνικό των «κίτρινων» να αναφέρει πως ο αγώνας είναι αρκετά σημαντικός, με την ομάδα του να πρέπει να παίξει συγκεντρωμένη για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Τα λόγια του Άκη Μάντζιου

«Παίζουμε με μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός, που έχει πολλούς καινούργιους, αλλά και πολλούς ποιοτικούς παίκτες, ένα πολύ γεμάτο ρόστερ. Έχει ξεκινήσει καλά ο ερχόμενος αντίπαλός μας στο πρωτάθλημα, αλλά και στο ευρωπαϊκό παιχνίδι (σ.σ. με αντίπαλο τη Φράιμπουργκ) η απόδοσή του ήταν πολύ καλή. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε αυτές τις δύο ημέρες και αναλύσαμε τον αντίπαλό μας όπως έπρεπε. Πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι στο παιχνίδι μας για να αντεπεξέλθουμε».

Ενώ για το μηδέν παθητικό απάντησε:

«Σίγουρα μας έχουν δώσει αυτοπεποίθηση τα δύο προηγούμενα παιχνίδια, στα οποία κρατήσαμε το μηδέν, σε ό,τι αφορά στην αμυντική μας λειτουργία. Όπως αυτοπεποίθηση δίνουν οποιοσδήποτε βαθμός και οποιαδήποτε νίκη. Πιστεύω ότι η ομάδα μας σταδιακά βελτιώνεται σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού. Κρατάμε αυτό μετά από τρία παιχνίδια, που έχω ξεκινήσει με τα παιδιά, και προχωράμε. Πιστεύω, πάντως, ότι η ομάδα μας έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τονίζοντας ότι περιμένει από τους παίκτες του να βγάλουν την προσωπικότητά τους:

«Κόντρα στον Ολυμπιακό πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είναι ένα ντέρμπι και τέτοια παιχνίδια οι παίκτες τα αγαπούν και θέλουν να παίζουν! Χρειάζεται να έχουν πάθος, να βγάλουν προσωπικότητα και να παίξουν ποδόσφαιρο για να διεκδικήσουν τη νίκη… Μας βοηθάει ότι κάποιοι παίκτες αρχίζουν και βρίσκουν τα πατήματά τους, όπως ο Μορόν. Το εύκολο γκολ πάντα δίνει λύσεις στην ομάδα γενικότερα και το θέλουμε. Ο Μορόν δείχνει ότι έχει πολύ καλή σχέση με το γκολ κι αυτό μας χρειάζεται! Και πέρα από τον Μορόν, όμως, υπάρχουν παίκτες, οι οποίοι σιγά σιγά θα δείξουν καλύτερο πρόσωπο. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα όλη η ομάδα να ανέβει».

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση