Δεν πήρε άδεια λειτουργίας το Καυτανζόγλειο, στο Κιλκίς θα δίνει τους εντός έδρας αγώνες του ο Ηρακλής

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 22:00 Δεν πήρε άδεια λειτουργίας το Καυτανζόγλειο, στο Κιλκίς θα δίνει τους εντός έδρας αγώνες του ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής δεν θα μπορεί να χρησιμοποιεί το Καυτανζόγλειο στάδιο στα εντός έδρας παιχνίδια του για το πρωτάθλημα της Super League 2, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να αναγκάζεται να… μετακομίσει στο Κιλκίς.

Συγκεκριμένα το Καυτανζόγλειο στάδιο δεν κατάφερε να πάρει αδειοδότηση, με αποτέλεσμα να κρίνεται ακατάλληλο για να φιλοξενήσει αγώνες στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Κάτι που έχει ως αποτέλεσμα ο Ηρακλής ο οποίος χρησιμοποιεί το εν λόγω γήπεδο στους εντός έδρας αγώνες του, να υποχρεώνεται να… μετακομίσει.

Με αυτό τον τρόπο η ομάδα της Θεσσαλονίκης μην έχοντας άλλη επιλογή θα έχει ως έδρα για τα παιχνίδια του στην Super League 2 το Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς, με την ελπίδα μέσα στη σεζόν το Καυτανζόγλειο να μπορέσει μέσα στη σεζόν να φιλοξενήσει αγώνες πρωταθλήματος.

πηγή: Newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση