Χαζομπαμπάς ο Αντετοκούμπο – Φόρεσε ροζ παπούτσια για να γιορτάσει τον ερχομό της κόρης του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 10:53 Χαζομπαμπάς ο Αντετοκούμπο – Φόρεσε ροζ παπούτσια για να γιορτάσει τον ερχομό της κόρης του

«Το ροζ αρχίζει να μου αρέσει πολύ», έγραψε στη λεζάντα με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Greek freak.

Πατέρας θα γίνει για τρίτη φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά για τον ερχομό της κόρης του, η οποία θα πάρει το όνομα Εύα Μπρουκ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από το Instagram, μαζί με τους δύο γιους του. Ο Greek Freak είναι χαζομπαμπάς και το δείχνει… Την είδηση έκανε γνωστή το ίδιο το ζευγάρι μέσα από τα social media, αφού δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα παιδιά του και πόζαρε μπροστά από μπαλόνια που έγραφαν «Baby».

Ο σταρ των Μπακς, στην προπόνηση της ομάδας του, εμφανίστηκε με ροζ παπούτσια που έφεραν το όνομα της κόρης του, και έκανε τη σχετική ανάρτηση στο Instagram.

«Το ροζ αρχίζει να μου αρέσει πολύ», έγραψε στη λεζάντα με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση