Γκαρσία - Σάκκαρη 0-2: Ασταμάτητη και πρόκριση στα ημιτελικά στο Τόκιο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 13:57 Γκαρσία - Σάκκαρη 0-2: Ασταμάτητη και πρόκριση στα ημιτελικά στο Τόκιο

Το Σάββατο (30/9) θα αντιμετωπίσει την Τζέσικα Πεγκούλα η  Ελληνίδα αθλήτρια

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία, νικώντας την Καρολίν Γκαρσία με 6-2, 6 πέρασε στα ημιτελικά στο 500άρι τουρνουά στο Τόκιο, όπου το Σάββατο (30/9) θα αντιμετωπίσει την Τζέσικα Πεγκούλα.

Ξεκίνημα με δύο σερί break και άνετα το 1-0 η Σάκκαρη

Η Σάκκαρη στην πρώτη της ευκαιρία έφθασε σε break στο εναρκτήριο game του αγώνα και διατηρώντας το σερβίς της προηγήθηκε 2-0.  Στο 3ο game η Γκαρσία αρχικά έσωσε τρία break point και έπειτα από τέσσερις ισοπαλίες με διαγώνιο forehand winner έφθασε σε νέο break και στο 3-0.  Η Σάκκαρη αντιμετώπισε break point (30-40), τον «έσβησε» και με άσο και λάθος της Γκαρσία έκανε το 4-0. Η Γκαρσία από το 15-30 βρήκε τις λύσεις και με τρεις σερί πόντους κατέκτησε το πρώτο της game στον αγώνα.

Με άσο και με δύο winners η Σάκκαρη από το 15-30, κατάκτησε το service game για το 5-1.  Στο 7ο game η Σάκκαρη έφθασε σε αβαντάζ και set pοint, που δεν εκμεταλλεύτηκε, με την Γκαρσία να μειώνει σε 5-2. Η Γαλλίδα ό,τι winner έβγαζε τον χαλούσε αμέσως μετά με αβίαστο λάθος, βγάζοντας εκνευρισμό, η Σάκκαρη το εκμεταλλεύτηκε, βρήκε νέο set point στο 40-30 και με την Γκαρσία να χάνει τη βασική γραμμή έκλεισε το σετ με 6-2 σε 44 λεπτά.

Κυρίαρχη και στο 2ο σετ

Βγάζοντας τρεις άσους η Γκαρσία έκανε το 1-0 στο 2ο σετ, με άσο και λάθος επιστροφή από την Γκαρσία η Σάκκαρη ισοφάρισε σε 1-1. Η Σάκκαρη προηγήθηκε 0-30 και 30-40, η Γκαρσία έχασε τη βασική γραμμή για να έρθει το 3o break στον αγώνα και το προσπέρασμα με 2-1 στο 2ο σετ.  Αμέσως μετά η Γκαρσία προηγήθηκε 15-40, όμως η Σάκκαρη με ψυχραιμία και χαμόγελο, κράτησε το σερβίς της για το 3-1.

Με το πρώτo love game στον αγώνα η Σάκκαρη έκανε το 4-2 και με την εκνευρισμένη Γκαρσία να συνεχίζει τα λάθη, η Ελληνίδα πέτυχε νέο break για το 5-2. Ακόμα και όταν η Γκαρσία είχε μια τελευταία ευκαιρία στο 15-40, η Σάκκαρη με τέσσερις σερί πόντους κατέκτησε το σετ με 6-4, εξασφαλίζοντας και την πρόκριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση