Παναθηναϊκός: Μένει... άστεγος στην Ευρώπη μετά το κλείσιμο του ΟΑΚΑ - Βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 21:11 Παναθηναϊκός: Μένει... άστεγος στην Ευρώπη μετά το κλείσιμο του ΟΑΚΑ - Βίντεο

Άστεγος στην Ευρώπη μένει ο Παναθηναϊκός. 

Μετά από την ανακοίνωση του ΟΑΚΑ ότι κλείνει το γήπεδο ποδοσφαίρου λόγω προβλήματος στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα ο Παναθηναϊκός μένει στο δρόμο αφού έχει δηλώσει ως έδρα το συγκεκριμένο στάδιο και πλήρωσε και αρκετά χρήματα για το λίφτινγκ του.

Ο Παναθηναϊκός έδωσε εκεί το παιχνίδι με την Μπράγκα για τα πλέι οφ του Champions League και τον αγώνα με την Βιγιαρεάλ στους ομίλους του Europa League. 

Και στα δύο παιχνίδια κόπηκαν περισσότερα από 65.000 εισιτήρια! Ο Παναθηναϊκός έχει να δώσει άλλα δύο παιχνίδια στην έδρα του για τον όμιλο του Europa League. Το ένα με την Ρεν στις 26/10 και το άλλο με τη Μακάμπι Χάιφα στις 14/12.

Πλέον η ομάδα της Αθήνας είναι σε αναζήτηση νέας έδρας αφού σε 20 ημέρες έχει αγώνα στην Ευρώπη. Μία λύση είναι η Λεωφόρος. 

Πάντως στην Αθήνα τα γήπεδα που μπορεί να φιλοξενήσουν αγώνες για ομίλους του Champions League και του Europa League είναι το "Γ. Καραϊσκάκης" και η OPAP Arena. 

Η ανακοίνωση του ΟΑΚΑ 

«Στο πλαίσιο σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Αθλητισμού, του ΟΑΚΑ και του ΤΑΪΠΕΔ για το έργο «Ανακαίνιση Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών», παρελήφθη Μελέτη για την εκτεταμένη επιθεώρηση των μεταλλικών κατασκευών Καλατράβα και των πολυκαρβονικών των Στεγάστρων των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ.

Στη Μελέτη αναφέρεται ότι οι μεταλλικές κατασκευές του Στεγάστρου του Κεντρικού Σταδίου και του Ποδηλατοδρομίου δεν ανταποκρίνονται στα κανονιστικά επιτρεπόμενα επίπεδα στατικής επάρκειας.

Με βάση τα παραπάνω και με αίσθημα ευθύνης, αναστέλλεται από σήμερα κάθε αθλητική και πολιτιστική δραστηριότητα στο Κεντρικό Στάδιο και στο Ποδηλατοδρόμιο.

Θα ακολουθήσει τάχιστα και δεύτερη Μελέτη, προκειμένου να ερευνηθούν διεξοδικότερα και να επιβεβαιωθούν ή όχι τα στοιχεία της σημερινής Μελέτης.

Συμμεριζόμαστε την αναστάτωση στην αθλητική οικογένεια, όμως είναι κατανοητό ότι πρέπει να λειτουργήσουμε με μοναδικό γνώμονα την ασφάλεια αθλητών, αθλουμένων και φιλάθλων».

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση