Λευτέρης Πετρούνιας: Πρόκριση στον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος με εντυπωσιακή εμφάνιση

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 18:05 Λευτέρης Πετρούνιας: Πρόκριση στον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος με εντυπωσιακή εμφάνιση

Έτοιμος για τον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Αμβέρσας είναι ο άρχοντας των κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στον δεύτερο προκριματικό όμιλο και με 14.900 βαθμούς θα είναι, εκτός κι αν συμβούν τρελά πράγματα, ένας εξ αυτών που θα διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο το επόμενο Σάββατο (7/10).

Για το τυπικό της υπόθεσης ο Πετρούνιας θα πρέπει να περιμένει και τους αθλητές των υπόλοιπων ομίλων ώστε να προκύψει η τελική κατάταξη. Με 14.900 βαθμούς, όμως, η λογική λέει ότι θα είναι στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και φυσικά θα είναι και το φαβορί για το χρυσό μετάλλιο.

Στον προκριματικό ο Έλληνας πρωταθλητής εκτέλεσε πρόγραμμα με βαθμό δυσκολίας 6,3 και οι κριτές τον βαθμολόγησαν με 14.900 βαθμούς (8.600 για την εκτέλεση και 6.300 για τη δυσκολία), επίδοση που αυτή τη στιγμή τον φέρνει στην 1η θέση.

Η πρόκριση στον τελικό, επομένως, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και… υπομονή μέχρι τις 7 Οκτωβρίου για το χρυσό μετάλλιο, το οποίο απλά θα μεγαλώσει τη συλλογή του Πετρούνια.

πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση