Ολυμπιακός: Ο Παπανικολάου τράβηξε με το ζόρι τον Μπαρτζώκα για να το σηκώσουν - Η απονομή του Super Cup - Βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023 00:20 Ολυμπιακός: Ο Παπανικολάου τράβηξε με το ζόρι τον Μπαρτζώκα για να το σηκώσουν - Η απονομή του Super Cup - Βίντεο

Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος σχολίασαν την κίνηση του Παπανικολάου

Απόλυτος κυρίαρχος για ένα ακόμα ντέρμπι ο Ολυμπιακός. Όχι μόνο κέρδισε αλλά... ισοπέδωσε τον Παναθηναϊκό με 75-51 στον τελικό του Super Cup και κατέκτησε έτσι τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Κάτι που αυτόματα σημαίνει και... πρώτη απονομή. Οι «ερυθρόλευκοι», παίκτες και σταφ, ανέβηκαν στην εξέδρα για να πάρουν τα βραβεία τους, σε έναν τίτλο που κατέκτησαν και την περσινή σεζόν.

Φυσικά μαζί με την ομάδα ήταν και οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος που πήραν και τα δικά τους αναμνηστικά, με τον μοναδικό απόντα τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος έφυγε για την Αθήνα επειδή η γυναίκα του θα έφερνε στον κόσμο την κόρη τους.

olympiakow_s_2

olympiakow_

papanikolaoy_bartzoka


Μετά τον τίτλο, λοιπόν, ακολούθησε το πάρτι. Ο αρχηγός Κώστας Παπανικολάου κατέβασε τον Γιώργο Μπαρτζώκα με το... ζόρι για να σηκώσει αυτός πρώτος τον τίτλο, ως δείγμα σεβασμού για τη δουλειά του και τη νοοτροπία που έχει περάσει στον Ολυμπιακό. Μετά φυσικά το τρόπαιο έκανε τον γύρο από όλα τα χέρια που φορούσαν «ερυθρόλευκα».

Αγγελόπουλοι «Η κίνηση του Παπανικολάου προς τον Μπαρτζώκα δείχνει πόσο δεμένοι είμαστε»

 

 

 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησαν στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Super Cup, σχολιάζοντας την κίνηση του Κώστα Παπανικολάου προς τον Γιώργο Μπαρτζώκα όταν έφτασε η ώρα της απονομής.

5984763

5984762

Οι δηλώσεις των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου
«Όπως τελειώσαμε πέρσι ξεκινάμε και φέτος με έναν Παναθηναϊκό πολύ πιο ενισχυμένο, οπότε έχει περισσότερη αξία ο τίτλος».

Για το αν περίμεναν την εμφάνιση: «Δεν περίμενα τέτοια εμφάνιση, η ομάδα ήταν αποφασισμένη από την αρχή, έχει τον ίδιο κορμό και είναι ενισχυμένη στις θέσεις των παικτών που αποχωρήσανε».

Για τη νοοτροπία μετά το ξεκίνημα: «Νομίζω ήταν εξαιρετική, αυτό θέλουμε, αυτό θαυμάζουμε, για αυτό είμαστε περήφανοι».

Για την κίνηση του Παπανικολάου με τον Μπαρτζώκα: «Δείχνει πόσο ομάδα είμαστε, πόσο οι παίκτες πιστεύουν τον ρόλο του προπονητή και πόσο τον σέβονται. Αν δεν υπάρχει σεβασμός στον προπονητή, δεν υπάρχει ομάδα».

Για τους στόχους της σεζόν: «Να είμαστε πολλοί καλοί, να πετύχουμε τους στόχους μας. Δε σημαίνει ότι θα κάνουμε τα ίδια φέτος. Η ομάδα δίνει το παν, κάνουμε και εμείς το παν. Στόχος είναι οι τίτλοι, να πάμε στο Final Four και να διεκδικήσουμε αυτό που πιστεύουμε ότι μας άξιζε».

Για το πού το αφιερώνουν: «Το αφιερώνουμε στην ομάδα του Ολυμπιακού που ήταν αποφασισμένοι. Ο Κώστας και οι παίκτες το αφιέρωσαν στον κόουτς οπότε ας μείνουμε εκεί».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση