Super League 2: Ο Μακεδονικός έκανε 20 ώρες ταξίδι μέσω Τουρκίας για να αγωνιστεί στη Λέσβο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 16:13 Super League 2: Ο Μακεδονικός έκανε 20 ώρες ταξίδι μέσω Τουρκίας για να αγωνιστεί στη Λέσβο

Ο Μακεδονικός αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Αιολικό Μυτιλήνης για τη Super League 2, με την αναμέτρηση να αποτελεί… Γολγοθά για τους φιλοξενούμενος, όχι όμως για αγωνιστικούς λόγους.

Η αποστολή του Μακεδονικού χρειάστηκε να κάνει ένα απίστευτο ταξίδι 20 ωρών, για να δώσει τον αγώνα στη Λέσβο, αφού η έλλειψη αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, ανάγκασε την ομάδα να ταξιδέψει μέσω Τουρκίας.

Πιο συγκεκριμένα, η αποστολή 30 ατόμων έκανε διαδρομή περίπου 10 ωρών μέχρι το Αϊβαλί της Τουρκίας και στη συνέχεια πήρε τουριστικό σκάφος για να βρεθεί στο ελληνικό νησί και να παίξει κόντρα στον Αιολικό, ενώ το σκηνικό επαναλήφθηκε και στην επιστροφή. Ο Μακεδονικός έκανε έτσι 20 ώρες ταξίδι με λεωφορείο μέσα σε λίγα 24ωρα, με την ταλαιπωρία να είναι απίστευτη για την ομάδα, αλλά να μην την εμποδίζει να πάρει τη νίκη με 3-1, στη 2η αγωνιστική της Super League 2.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση