Συλλήψεις οπαδών πριν τα ΑΕΚ – Άγιαξ και ΠΑΟΚ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 11:27 Συλλήψεις οπαδών πριν τα ΑΕΚ – Άγιαξ και ΠΑΟΚ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Οι έλεγχοι πριν από τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων ποδοσφαίρου από την ΕΛ.Α.Σ συνεχίζονται και οδήγησαν σε νέε συλλήψεις πριν από τα παιχνίδια ΑΕΚ – Άγιαξ και ΠΑΟΚ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Πιο συγκεκριμένα, 7 οπαδοί συνελήφθησαν πριν τον αγώνα ΠΑΟΚ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην Τούμπα για το Conference League και άλλοι πέντε πριν το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άγιαξ στην OPAP Arena για το Europa League.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., “την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ειδικά συνεργεία της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποίησαν εντατικούς ελέγχους, από τους οποίους συνελήφθησαν συνολικά 12 άτομα -κατά περίπτωση- για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και αθλητισμού.

Συγκεκριμένα, στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής, κατά τους προελέγχους εξωτερικά του γηπέδου, εντοπίστηκαν 5 άτομα να φέρουν συνολικά 10,5 γραμμ. κάνναβης τα οποία κατασχέθηκαν. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, έλαβαν χώρα επεισόδια μικρής έκτασης, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 2 αστυνομικών.

Παράλληλα, ένεκα ποδοσφαιρικού αγώνα στη Τούμπα Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια ελέγχων από κλιμάκια της Ελληνικής Αστυνομίας, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 7 άτομα, καθώς στην κατοχή τους είχαν 24 πυρσούς και 3 κροτίδες, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Η ΕΛ.ΑΣ., θα συνεχίσει τις συστηματικές δράσεις της, με σκοπό την πρόληψη και την καταστολή οποιασδήποτε παραβατικής συμπεριφοράς σε αγωνιστικούς χώρους, τόσο κατά τις ημέρες των αθλητικών γεγονότων όσο και μακριά από αυτούς”.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση