Ολυμπιακός: Σε 21 μέρες δύο ντέρμπι, τα ματς με Γουέστ Χαμ και Ηράκλειο, Τρίπολη εκτός

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 13:43 Ολυμπιακός: Σε 21 μέρες δύο ντέρμπι, τα ματς με Γουέστ Χαμ και Ηράκλειο, Τρίπολη εκτός

Από τις 22/10 έως τις 12/11 ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του έξι αναμετρήσεις... φωτιά τόσο για τη συνέχεια στο ευρωπαϊκό του μέλλον, όσο και με την ευκαιρία που του δίνεται για να χτίσει απόσταση από τους διώκτες του με ντέρμπι κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Ύστερα από επτά αγωνιστικές, ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος με 19 βαθμούς κι ο Παναθηναϊκός είναι πίσω του με 3 βαθμούς. Διαφορά που μπορεί να αλλάξει μιας κι οι δύο αιώνιοι τα... λένε με την επιστροφή στη δράση στη Stoiximan Super League στις 22/10.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε πώς θα λειτουργήσει για τους Πειραιώτες η 15ήμερη διακοπή για τις εκλογές και τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Ο Ολυμπιακός είναι μια νέα ομάδα, που θέλει παιχνίδια στα πόδια της για να βρει ρυθμό. Φυσικά, ο Μαρτίνεθ έχει φροντίσει σε σύντομο διάστημα να έχει την ομάδα του στην κορυφή του πρωταθλήματος έχοντας 6 νίκες και μία ισοπαλία μέσα στην Opap Arena.

Από την άλλη, τώρα θα έχει να διαχειριστεί ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα καθώς μέσα σε μία εβδομάδα θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό εντός, τη Γουέστ Χαμ εντός και στη συνέχεια θα έχει τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, με την ομάδα του Ηρακλείου φέτος να έχει άγριες διαθέσεις. Το έδειξε αυτό εξάλλου κόντρα στην ΑΕΚ την οποία και νίκησε με 2-0 στην έδρα της.

Στη συνέχεια έρχεται ο ΠΑΟΚ στο Φάληρο και τέσσερις μετά ακολουθεί το ματς στο Λονδίνο με τη Γουέστ Χαμ. Στις 12/11 έρχεται ακόμα μια επίσκεψη σε μία έδρα όπου κατά καιρούς όλοι οι «μεγάλοι» έχουν λυγίσει. Ο λόγος για το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», το σπίτι του Αστέρα.

Συνοψίζοντας, λοιπόν, οι ερυθρόλευκοι σε λιγότερο από έναν μήνα έχουν δύο εντός έδρας ντέρμπι, δύο ματς Ευρώπης με τη Γουέστ Χαμ, στα οποία και θα δείξουν εν πολλοίς αν θα συνεχίσου να ονειρεύονται πορεία στο Europa League ή η τρίτη θέση για το Conference League θα είναι το πιο ρεαλιστικό σενάριο, ενώ υπάρχουν και δύο επισκέψεις στην επαρχία όπου μόνο εύκολες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, φυσικά, έχει το βάθος στο ρόστερ και τις λύσεις για να διαχειριστεί αυτήν την... ανηφόρα και μένει να δούμε λοιπόν πώς θα αντιδράσει η ομάδα του Πειραιά κυρίως στα δύο εντός έδρας ντέρμπι της.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού:

22/10: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
26/10: Ολυμπιακός-Γουέστ Χαμ
29/10: ΟΦΗ Ολυμπιακός
5/11: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
9/11: Γουέστ Χαμ-Ολυμπιακός
12/11: Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση