Η ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 10:24 Η ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

«Ακόμη δυσκολεύομαι να το πιστέψω».

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε το Σάββατο ο Λευτέρης Πετρούνιας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της  Αμβέρσας, με τον ίδιο να εξασφαλίζει την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Αν και έχουν περάσει τέσσερις ημέρες από την επιτυχία του και ενώ έχει ήδη επιστρέψει στην Ελλάδα από το Βέλγιο, ο Λευτέρης Πετρούνιας δυσκολεύεται να πιστέψει τι έχει συμβεί, όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο Instagram. 

«Ακόμη δυσκολεύομαι να πιστέψω πως προκρίθηκα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι 2024, όταν προσπαθούσα 2 ολόκληρα χρόνια να πάρω την πρόκριση για το Τόκιο 2020», έγραψε χαρακτηριστικά ο Έλληνας πρωταθλητής στην ανάρτησή του.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας συγκεντρώνοντας 15.066 βαθμούς στο αγώνισμα των κρίκων στην Αμβέρσα, πέραν της δεύτερης θέσης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, «σφράγισε» το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με τον ίδιο να δείχνει πως δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τη μεγάλη του επιτυχία.

Πηγή: lifo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση