Παναθηναϊκός: Οριστικά στη Λεωφόρο τα υπόλοιπα παιχνίδια του Europa League

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 14:06 Παναθηναϊκός: Οριστικά στη Λεωφόρο τα υπόλοιπα παιχνίδια του Europa League

Η UEFA άναψε το “πράσινο φως” για τη χρήση του γηπέδου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και ο Παναθηναϊκός θα δώσει τα υπόλοιπα παιχνίδια στο Europa League, στο “Απόστολος Νικολαΐδης”.

Ο Παναθηναϊκός είχε μετακομίσει στο ΟΑΚΑ για τις εντός έδρας αναμετρήσεις στα προκριματικά του Champions League και τους ομίλους του Europa League, αλλά η μελέτη για την επικινδυνότητα του γηπέδου, “έκλεισε” το Ολυμπιακό Στάδιο και… έδιωξε τους “πράσινους”.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε έτσι την άδεια της UEFA για να χρησιμοποιήσει το γήπεδο της Λεωφόρου και το πρωί της Παρασκευής (13/10) η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έδωσε και τυπικά την έγκρισή της, με τους “πράσινους” να δίνουν στην ιστορική τους έδρα, τα παιχνίδια με Ρεν και Μακάμπι Χάιφα.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση