ΠΑΟΚ: «Έδεσε» τον Ντόμινικ Κοτάρσκι μέχρι το 2028

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 15:23 ΠΑΟΚ: «Έδεσε» τον Ντόμινικ Κοτάρσκι μέχρι το 2028

Ο Κροάτης τερματοφύλακας είχε συμβόλαιο μέχρι το 2026 – Βελτιωμένες απολαβές και απουσία ρήτρας.

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι επέκτεινε τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2028. Ο Κροάτης τερματοφύλακας, βασική επιλογή κάτω από τα δοκάρια του «δικεφάλου του Βορρά» με αυτόν τον τρόπο έβαλε τέλος στα σενάρια οποιαδήποτε άμεσης μεταγραφής.

Ο 23χρονος Κροάτης κίπερ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2022 για δύο εκατομμύρια ευρώ από την Γκόριτσα, προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησε με την αποχώρησή του ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας, Αλέξανδρος Πασχαλάκης και σε αυτό το διάστημα έχει αποδεχθεί ένα από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές του συγκροτήματος του Ραζβάν Λουτσέσκου. Είναι ο δεύτερος βασικός παίκτης του ΠΑΟΚ που υπογράφει επέκταση του συμβολαίου του μετά τον Άντριγια Ζίβκοβιτς.

Ο Κοτάρσκι έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Δικεφάλου συνολικά 56 φορές και έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία του σε 25 παιχνίδια.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Ντόμινικ Κοτάρσκι μέχρι τις 30.06 του 2028.

Ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στον Δικέφαλο ως ένας ανερχόμενος τερματοφύλακας και άμεσα κατάφερε να καθιερωθεί ως ένας εκ των κορυφαίων του ελληνικού πρωταθλήματος. Απίθανες επεμβάσεις, εξαιρετικός με τη μπάλα στα πόδια και με απαράμιλλη για την ηλικία του ωριμότητα, μετατράπηκε γρήγορα σε μία από τις σταθερές του Δικεφάλου.

Μέχρι σήμερα έχει υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου σε 56 παιχνίδια, μετρώντας 25 clean sheets.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κι ο Κροάτης τερματοφύλακας έφτασαν σε συμφωνία κι ανανέωσαν τη συνεργασία τους μέχρι τον Ιούνιο του 2028!»

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση