ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 2-0: Ο Οζντόεφ του έδωσε «σβηστή» νίκη πριν την Αμπερντίν

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2023 20:34 ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 2-0: Ο Οζντόεφ του έδωσε «σβηστή» νίκη πριν την Αμπερντίν

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες στη Super League, λίγο πριν πάει στην έδρα της Αμπερντίν για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League. Αν και δεν έπιασε καλή απόδοση, ο «δικέφαλος του Βορρά» νίκησε με σχετική ευκολία (2-0) τον Ατρόμητο στην Τούμπα, με τον Μαγκομέντ Οζντόεφ να σημειώνει και τα δυο γκολ των γηπεδούχων, τα πρώτα του στην ομάδα.

Με τη νίκη του επί του Ατρομήτου (2-0) ο ΠΑΟΚ έπιασε και πάλι την ΑΕκ στη βαθμολοιγία της Super League (17 βαθμοί), την ώρα που οι Περιστεριώτες του… υπηρεσιακού, Γιάννη Κορακάκη, παρέμειναν στους 3 βαθμούς, χωρίς να έχουν ακόμα «τρίποντο».

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να μπει «δυνατά» στο ματς, αλλά ο Ατρόμητος ήταν πολύ καλά στημένος αμυντικά και δεν του άφησε κενούς χώρους για να επιτεθεί. Ούτε το έμμεσο που κέρδισαν οι Θεσσαλονικείς στο 13’ δεν έφερε απειλή στα καρέ του Τσιντώτα.

Ο Ατρόμητος είχε μεγάλη ηρεμία στο παιχνίδι του, ενώ είδε το Βέργο να στέλνει την μπάλα προς την εστία του Κοτάρσκι, χωρίς όμως να του βάλει… δύσκολα. Η πρώτη σημαντική στιγμή του ΠΑΟκ στο ματς, ήρθε στο 25’, με τον Τσιντώτα να «βγάζει» σε κόρνερ την μακρινή… σουτάρα του Σάστρε.

Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, «κατασκήνωσε» στην περιοχή του Τσιντώτα, αλλά δεν έβρισκε τον τρόπο, για να νικήσει την αμυντική γραμμή του Ατρομήτου και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Τελικά, η… λύση ήρθε στο 44’, από μια «στημένη» φάση. Ο Ντεσπόντοφ εκτέλεσε το κόρνερ και ο αμαρκάριστος Οζντόεφ που ήρθε από πίσω, έπιασε πολύ δυνατή κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ο Ατρόμητος μπήκε καλά στην επανάληψη, πλησιάζοντας την αντίπαλη περιοχή. Μια φάση, όμως, ήταν αρκετή για να έρθει το 2-0 του ΠΑΟΚ. Στο 51’ και μετά από γύρισμα του Ντεσπόντοφ, ο Τάισον σούταρε και ο Ντε Μποκ έσωσε πάνω στην γραμμή, αλλά ο Οζντόεφ πήρε το… ριμπάουντ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Για περίπου ένα δεκάλεπτο, στη συνέχεια, ο Ατρόμητος έδειξε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο, προσπαθώντας να μειώσει στο σκορ. Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε αυτή την πίεση, είχε τις στιγμές του για να πετύχει ένα τέρμα, αλλά το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση