Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Διακοπή στο ντέρμπι μετά από πτώση κροτίδας στον Χουάνκαρ!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2023 20:50 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Διακοπή στο ντέρμπι μετά από πτώση κροτίδας στον Χουάνκαρ!

Λίγα λεπτά μετά την ισοφάριση στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (1-1) από τον Μαντί Καμαρά, είχαμε τη διακοπή του ντέρμπι, λόγω πτώσης κροτίδας δίπλα στον Χουάνκαρ. “Γκρεμίστηκε” ο Ισπανός μπακ των “πρασίνων”, τη στιγμή που έκανε προθέρμανση.

Με το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός να βρίσκεται στο 1-1, ο Χουάνκαρ βρισκόταν στο πλάι του αγωνιστικού χώρου, κάνοντας ζέσταμα, αλλά ξαφνικά βρέθηκε πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο, από κροτίδα που έπεσε δίπλα του (ο Βέρμπιτς που ήταν στο σημείο έδειχνε να νιώθει δυσφορία).

Το ματς σταμάτησε άμεσα, με το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού να τρέχει δίπλα στον Χουάνκαρ. Ο ισπανός μπακ αποχώρησε με φορείο, ενώ όλη η ομάδα του παναθηναϊκού αποχώρησε για τα αποδυτήρια (η 11άδα αλλά και οι παίκτες του πάγκου).

Οι παίκτες του Ολυμπιακού παρέμειναν στον αγωνιστικό χώρο, την ώρα που οι διαιτητές ακολούθησαν τους ποδοσφαιριστές του Γιοβάνοβιτς στα αποδυτήρια, μετά από το… πρόσταγμα του διαιτητή, Φάμπιο Μαρέσκα.

«Κροτίδα πέφτει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που προθερμαίνονται. Ο Χουάνκαρ βρίσκεται στο έδαφος τραυματισμένος. Διακοπή στον αγώνα. Η ομάδα μας αποσύρεται στα αποδυτήρια», αναφέρει ο Παναθηναϊκός στο twitter.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση