Μαρσέιγ – ΑΕΚ: Οι «πονοκέφαλοι» ενόψει του αγώνα για την 3η αγωνιστική στο Europa League

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2023 17:20 Μαρσέιγ – ΑΕΚ: Οι «πονοκέφαλοι» ενόψει του αγώνα για την 3η αγωνιστική στο Europa League

Η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης και πλέον έχει μπροστά της τον σημαντικό αγώνα στην έδρα της Μαρσέιγ, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Οι δυο ομάδες έχουν

Ο Ματίας Αλμέιδα θα περιμένει τη σημερινή (23.10) προπόνηση της ΑΕΚ, για να διαπιστώσει την κατάσταση των Αρόλντ Μουκουντί και Εζέκιελ Πόνσε, που έμειναν εκτός αποστολής στο ματς με τον αστέρα Τρίπολης (λόγω ενοχλήσεων και κάκωσης, αντίστοιχα).

Ο Ροδόλφο Πισάρο φαίνεται πως συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να βρεθεί στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς στην έδρα της Μαρσέιγ, σε αντίθεση με τους Λιβάι Γκαρσία και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, που πολύ δύσκολα θα κάνουν το ταξίδι για την Μασσαλία και θα προσπαθήσουν να είναι έτοιμοι για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (30.10).

Να αναφέρουμε επίσης πως Χατζισαφί και Αραούχο αποχώρησαν με ενοχλήσεις από το ματς και υπάρχει αγωνία και για τη δική τους κατάσταση.

Θυμίζουμε πως στην ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ δεν βρίσκονται οι Ζίνι και Φαν Βέερτ, κάτι που σημαίνει πως οι επιλογές του Μαίας Αλμέιδα είναι λιγότερες.

Την ίδια στιγμή, ευχάριστα φαίνεται πως είναι νέα για τον Τζενάρο Γκατούζο στην Μαρσέιγ. Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «La Provence», ο Τζόναθαν Κλος ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον μηρό, που υπέστη κατά την διάρκεια της εκτός έδρας ήττας με 1-0 από την Νις και θα είναι στην διάθεση του Ιταλού προπονητή για την κρίσιμη αναμέτρηση με την ΑΕΚ, την ερχόμενη Πέμπτη (26/10). Ανάλογη εκτίμηση, υπάρχει και για την περίπτωση του Ρούμπεν Μπλάνκο.

Οσον αφορά στον Πάου Λόπεθ, η κατάσταση είναι συγκεχυμένη, καθώς ο έμπειρος άσος ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό και η συμμετοχή του, θα κριθεί τις επόμενες ημέρες και από τα αποτελέσματα των συμπληρωματικών εξετάσεων.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση