Τσιτσιπάς – Τιμ 2-0: Εξαιρετική πρεμιέρα για τον Έλληνα τενίστα στο τουνρουά της Βιέννης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 20:50 Τσιτσιπάς – Τιμ 2-0: Εξαιρετική πρεμιέρα για τον Έλληνα τενίστα στο τουνρουά της Βιέννης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε τη νίκη με 2-0 σετ (7-6, 6-4 στα γκέιμ) σε βάρος του Ντόμινικ Τιμ και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο στο τουρνουά της Βιέννης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αν και ζορίστηκε στο πρώτο σετ, τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 7-6 στο τάι μπρέικ, με τους δυο τενίστες να διατηρούν το σερβίς τους, χωρίς να μπορέσει να κάνει κάποιο μπρέικ ο ένας στον άλλο.

Στο δεύτερο σετ ωστόσο ο Τσιτσιπάς κατάφερε μόλις στο τρίτο γκέιμ να κάνει μπρέικ στο σερβίς του Τιμ και στη συνέχεια χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία να φτάσει στη νίκη με 6-4.

Κάπως έτσι ο Έλληνας αθλητής έκανε το 2-0 στα σετ και παράλληλα προκρίθηκε στον επόμενο γύρο στο τουρνουά της Βιέννης, εκεί όπου θα συναντήσει τον Τόμας Μάχατς ο οποίος νωρίτερα κέρδισε τον Αλεκσάνταρ Βούκιτς με 2-0 σετ(6-3, 6-1 γκέιμ).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση