Παναθηναϊκός – Ρεν: Ψάχνει βήμα πρόκρισης μέσα στη Λεωφόρο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2023 14:42 Παναθηναϊκός – Ρεν: Ψάχνει βήμα πρόκρισης μέσα στη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ρεν στη Λεωφόρο (22:00, COSMOTE SPORT 5 HD) για την 3η αγωνιστική του Europa League και γνωρίζει πως με νίκη θα κάνει… άλμα πρόκρισης, στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και πιθανότατα θα “κλειδώσει” και το Conference League.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Ρεν (22:00) στο «Απόστολος Νικολαΐδης», σε ματς που μπορεί να κρίνει πολλά για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Στον Παναθηναϊκό θα προσπαθήσουν να… αφήσουν πίσω όσα διαδραματίστηκαν την περασμένη Κυριακή (22/10) στο ντέρμπι «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” και να πάρουν θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Ρεν στην κατάμεστη Λεωφόρο.

Οι «πράσινοι» τα πήγαν εξαιρετικά στις δύο πρώτες αγωνιστικές τους στον 6ο όμιλο του Europa League, αφού νίκησαν με 2-0 τη Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα των ομίλων κι έφυγαν με το βαθμό από την έδρα της Μακάμπι Χάιφα (0-0), μία μέρα προτού ξεσπάσει ο πόλεμος!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει στη διάθεσή του και τον Τιν Γεντβάι ο οποίος προπονήθηκε σε φουλ ένταση, ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο μηριαίο μυ. Αυτή όπως όλα δείχνουν, θα είναι και η μοναδική αλλαγή στην ενδεκάδα των «πράσινων» σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Χουάνκαρ όπως ήταν λογικό, αλλά και τους Κλεϊνχέισλερ, Πάλμερ-Μπράουν, Ξενόπουλος και Μάγκνουσον.

Η Ρεν προέρχεται από δυο σερί ήττες και βρίσκεται στην 9η θέση του γαλλικού πρωταθλήματος. Στην Ευρώπη μετράει μια νίκη με 3-0 επί της Μακάμπι Χάιφα και μια ήττα με 1-0 από τη Βιγιαρεάλ. Η γαλλική ομάδα δεν έχει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα με τον Μπρούνο Ζενεσιό να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι – Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς – Αράο, Τσέριν, Μπερνάρ – Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Ιωαννίδης.

Ρεν (Μπρούνο Ζενεσιό): Μανταντά – Ασινιόν, Γου, Μπελοσιάν, Τριφέρ – Σανταμαρία, Ρίντερ, Ντουέ – Μπλας, Καλιμουεντό, Γκουιρί.

Διαιτητής: Ζοάο Πινέιρο (Πορτογαλία)

Βοηθοί: Λουσιάνο Μάγια και Λουσιάνο Κάμπος (Πορτογαλία)

Τέταρτος διαιτητής: Φάμπιο Βερίσιμο

VAR ο Λουίς Γκοντίνιο (VAR) και Αντρέ Ναρκίσο (AVAR).

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση