Σοκ στην Αγγλία: Αθλητής του χόκεϊ σκοτώθηκε σε αγώνα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2023 14:35 Σοκ στην Αγγλία: Αθλητής του χόκεϊ σκοτώθηκε σε αγώνα

«Έχασα τη μισή μου καρδιά σήμερα», έγραψε η μητέρα του Άνταμ Τζόνσον

Σε τραγωδία εξελίχθηκε αγώνας χόκεϊ επί πάγου στην Αγγλία, καθώς ένας παίκτης σκοτώθηκε έπειτα από χτύπημα που δέχτηκε με παγοπέδιλο στον λαιμό. Ο τραυματισμός του 29χρονου Άνταμ Τζονσον ήταν τόσο τρομακτικός που η αναμέτρηση των Nottingham Panthers με τους  Sheffield Steelers διεκόπη, ενώ όσοι ήταν στην Utilita Arena Sheffield έκλαιγαν με λυγμούς.

Το φρικιαστικό ατύχημα φαίνεται ότι προκλήθηκε από έναν παίκτη των Sheffield Steelers καθώς προσπάθησε να αντιμετωπίσει έναν άλλο συμπαίκτη του Τζόνσον.

Τα πλάνα δείχνουν τον Τζόνσον να δέχεται χτύπημα στον λαιμό από ένα παγοπέδιλο και στη συνέχεια καταρρέει. Αιμορραγεί έντονα, καταφέρνει να σηκωθεί και οι συμπαίκτες του τρέχουν να τον βοηθήσουν.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στη MailOnline ότι ο Τζόνσον προσπάθησε να συνεχίσει μετά τον τραυματισμό στο λαιμό του, αλλά κατέρρευσε προκαλώντας σκηνές πανικού καθώς οι παίκτες και οι γιατροί έσπευσαν να τον βοηθήσουν.

Δείτε την σοκαριστική στιγμή:

Αμέσως κλήθηκε το ασθενοφόρο στο γήπεδο όπου παρέλαβε τον αθλητή. Οι θεατές άρισαν να κλαίνε και να ουρλιάζουν.

 

 

Η μητέρα του 29χρονου, Κάρι μέσα από τα social media μοιράστηκε τον πόνο της γράφοντας: «Έχασα τη μισή μου καρδιά σήμερα».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση